בשיתוף ‘אחלה‘, שטראוסאוכלים נכון כבר מהשיעור הראשוןקופסת האוכל היא אתגר ותכנון נכון יעניק לילדינו את התזונה המתאימה במהלך יום הלימודים • שני ארד, הדיאטנית הראשית של שטראוס: "העיקרון הכי חשוב להכנת קופסאות האוכל הוא לשאול את הילדים" • יניב גור אריה: "גרגירי החומוס שאנחנו משתמשים, הם גרגירי החומוס באיכות הכי טובה 18:48
חמוץ או חריף: כך קובעים את טעם הסלטים שאנחנו אוכליםשוחחנו עם מנהלת השיווק של יחידת המזון של שטראוס, שירי כהן מירקוס והשף הראשי של החברה, יניב גור אריה כדי ללמוד מה עומד מאחורי פיתוח המוצרים בהתאם לטעם הישראלי12:21מערכת ישראל היום
מאחורי הקלעים של החומוס: כך מייצרים את הממרח הכי ישראלי שישמאחורי כל גביע שנמכר ברשתות השיווק מסתתר תהליך מוקפד שמתחיל בבדיקות קפדניות ומסתיים במוצר מדויק • שאול מרום, הטכנולוג הראשי של חברת "אחלה": "בסוף, הייצור אצלנו מאוד דומה למה שקורה במטבח הבית"11:48מערכת ישראל היום
ביס קטן לשגרה: איך להפוך את קופסת האוכל לחוויה יומיתמה בריא, מה טעים, מה הילדים באמת יאכלו, ואיך עושים את זה בלי לאבד את השפיות בשגרת הבוקר הלחוצה • הדיאטנית הראשית של שטראוס, שני ארד ומנחת ההורים והיועצת המשפחתית, מיכל נתיב, מנסות לעשות סדר11:29מערכת ישראל היום