"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
רותי ברודו או "האחים"? הקרב על מסעדת מנטה ריי
החלל של מסעדת מנטה ריי, שנסגרה בחודש שעבר, עומד כעת למכרז של עיריית ת"א - והגיעו אלינו כמה שמות מאוד מעניינים של מתעניינים • הנה כל מה שאפשר לספר
ברודו או דוקטור?. צילום: אסף דוקטור - איתיאל ציון; רותי ברודו - אפרת אשל

רותי ברודו או "האחים"? הקרב על מסעדת מנטה ריי

החלל של מסעדת מנטה ריי, שנסגרה בחודש שעבר, עומד כעת למכרז של עיריית ת"א - והגיעו אלינו כמה שמות מאוד מעניינים של מתעניינים • הנה כל מה שאפשר לספר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

לפני כחודש הודיעה המסעדנית עופר גנור, כימסעדת מנטה ריי, אחת מהמסעדות האייקוניות והוותיקות של תל אביב, לא תיפתח מחדשוסימנה את סופה של תקופה קולינרית בת כמעט שלושה עשורים.

מנטה ריי, השוכנת באחד המיקומים המבוקשים בעיר, על קו החוף התל אביבי ובצמוד לגן צ’רלס קלור, הייתה במשך שנים יעד קבוע לחובבי אוכל טוב ולתיירים, בזכות ארוחות הבוקר, האוכל הנהדר - והלוקיישן המנצח.

כעת, היות שגנור החליטה לא לחדש את חוזה המסעדה, הנכס למעשה חוזר לעירייה - וזו מעמידה אותו למכרז.

מנטה ריי. סופה של תקופה,צילום: יהושע יוסף

הבוקר נודע למערכת "אוכל היום", כי מי שמתעניינת בנכס, ואף לקחה את טפסי המכרז היא לא אחרת מאשר המסעדניתרותי ברודו. ברודו נחשבת לאחת הדמויות המשפיעות והחזקות בעולם הקולינריה המקומי, המייסדת והבעלים של קבוצת R2M, שחתומה על מוסדות אוכל תל אביביים כמו קופי בר, הבראסרי לשעבר, דליקטסן, הוטל מונטיפיורי, הרצל 16, בייקרי ורוטשילד 48.

ברודו מצדה, לא הגיבה בשלב זה לפנייתנו בנושא, אך אין לנו ספק שזה חיבור שיכול להיות טבעי ומשמח, ואם יש מישהי שאנחנו סומכים עליה שתדע למקסם את החלל הנהדר הזה זאת היא.

רותי ברודו, יודעת מה היא עושה,צילום: חנן אסור

לא רק ברודו

עוד נודע למערכת "אוכל היום" כי מי שעוד מתעניינים בחלל המבוקש הםהאחים יותם ואסף דוקטור, אנשי אוכל מוכרים ומוערכים, בזירת הקולינריה המקומית, העומדים מאחורי מסעדות “האחים”, “דוק” ו"אייבי", הידועות בחוויה ישראלית עדכנית ואיכותית, שכל אחת מהן מספקת.

יותם דוקטור מסר: "אין תגובה :)"(הסמיילי במקור), אך גם כאן מדובר מבחינתנו בבחירה נהדרת, שתשמח לא מעט חובבי אוכל.

אסף דוקטור, בין המתעניינים,צילום: איתיאל ציון

מנטה ריי הוקמה בשנת 1998 על ידי עופרה ואבי גנור, זוג מסעדנים שהחליטו להפיח חיים בצדה הדרומי של הטיילת בתל אביב. גנור עצמה היא אחת הדמויות המרכזיות בקולינריה הישראלית. היא הקימה בעבר גם את מסעדות "הטאבון", "לילית" ו"יונה" בנמל יפו, יזמה את יריד האוכל "טעם העיר", ועמדה בראש איגוד המסעדות והברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו