קובי אדרי

מתכונאי ובלוגר אוכל. זוכה תואר מתכונאי השנה ובלוגר האוכל של 2022, והוגה המונח הבלתי נשכח "יאבלולו שמבלולו" – מצטרף ל"ישראל שישבת" של ישראל היום עם מדור מתכונים חדש, קל ומהנה: "קשה? לא קשה!". תתכוננו להתמכר.

הכתבות של קובי אדרי

מושלם לפני הצום וגם אחריו: המרק שיחזיק אתכם כל כיפור

בארוחה המפסקת, המרק הזה עוזר לגוף לעבור את השעות הארוכות ללא אוכל ושתייה • בארוחה מתחלת, הוא מחזיר אותנו בעדינות לשגרה, בלי להכביד • ולידו אפשר להגיש את הקינוח שיספק לכם את הביס הכי מנחם שיש • שני מתכונים שמבטיחים חתימה טובה, וטעם טוב בפה

חם? לא חם! הסלטים שיצילו לכם את הקיץ

באוגוסט הישראלי, שבו המזגן מרגיש שהוא צריך מזגן, אין כמו קערת סלט טרייה וקרירה כדי להציל את המצב • זה הזמן להפוך את המטבח לרענן, מלא בחומרי גלם טריים, בפירות וירקות העונה, בשלל אגוזים, בגבינות, ובכלל, בכמה שיותר דברים טובים ומרעננים