מיקה לופו וייס

כתבת אוכל

הכתבות של מיקה לופו וייס

5 סיבות מעולות לנסוע לאכול בעמק חפר - כן, כולל ההמבורגר הזה

בין ג’חנון לקווין אמאן, בין גבינות בוטיק למסעדת שף מקומית, וכמובן - קפה • יצאנו ליום טיול בלב העמק, כדי לגלות מה הופך את האזור השלו הזה למוקד קולינרי מתעורר ומסקרן במיוחד • חזרנו עם המלצות טעימות במיוחד

כל בית צריך כוורת: איך הפך גידול דבורים לטרנד הכי מתוק של התקופה?

מתחת לאף של כולנו, מסתובבים יותר ויותר אנשים שעוסקים בדבוראות ביתית • למהפכה שמתחוללת בתחום אחראים הצמד שמאחורי "בי גרין" - אביחי ברזני ואדם שמש • אז איך זה בדיוק עובד, האם כל אחד יכול, וכמה דבש יוצא מזה? יצאנו לחקור

אחת המסעדות האהובות בת"א נהרסה במלחמה - הערב היא פותחת פופ אפ מיוחד

מסעדת "קוצ'ינה הס 4" הוותיקה של השפית תמר כהן צדק, נפגעה מהדף של טיל • הערב חברתה טובה אפרת אנזל מארחת אותה ב"עילא" שלה • הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על שיתוף הפעולה הטעים והמרגש הזה • וכן, יהיה גם טירמיסו

34 שנה המסעדה הזאת קיימת - והיא עדיין מגישה את העסקית הכי שווה בת"א

כשמלווין מוריס פתח את "אינדירה" במרכז העיר, הקהל הישראלי לא באמת הכיר אוכל הודי • מאז, הקהל השתנה, ת"א השתנתה, ישראל השתנתה, ואינדירה - עומדת איתנה • ביקשנו להבין מה סוד הקסם של המקום הזה וגם קיבלנו הצצה ראשונה לתפריט הטעימות שמוגש כאן בימים אלו