מערכת אוכל היום

מערכת האוכל של "ישראל היום" מביאה סיקור עדכני, אמין ומעורר תיאבון מעולמות המסעדות, חדשות האוכל, המתכונים והתזונה. צוות העורכים והכותבים המנוסה של המערכת מקפיד על בחירת נושאים מגוונים, בדיקת מקורות מדויקת והצגת מידע אמין, כדי להעניק לקוראים השראה קולינרית ותמונה רחבה של תרבות האוכל בישראל ובעולם.

הכתבות של מערכת אוכל היום

"על הפסטה,על הפיצה": לא כל יום זוכים בכזה תואר היסטורי

אונסק"ו העניק למטבח האיטלקי מעמד היסטורי של "מורשת תרבותית בלתי מוחשית של האנושות" • מה עומד מאחורי ההכרה הדרמטית, ואיך פסטה, שמן זית וטרטוריות משפחתיות הפכו לשפה בינלאומית של טעם ותרבות? • שי אלון, המייסד והבעלים של רשת "פיורי" מסביר