יעל לאור

עורכת מדור האוכל של ישראל היום

הכתבות של יעל לאור

איזו פתיחת שולחן! ארוחת השיפודים שעשתה לנו את הסופ"ש

בין סמטאותיה המקושטות של נצרת, מלון הבוטיק "בלנד" מארח ארוחות פופ-אפ חורפיות שמצליחות להעניק אדפטציה מודרנית למטבח הערבי המסורתי, לשמור על הטעמים הנפלאים ולהגיש אותם בנראות, באווירה ובדיוק של מסעדת שף • בשתי מילים? כמה טעים

“המדינה חיסלה יוזמה מצליחה”: הפסטיבל המצליח יעזוב את ישראל?

קובי קרמר, מייסד פסטיבל הבירה HOOPY, טוען כי רפורמת היבוא ומעבר הסמכויות למשרד הבריאות מנעו ממנו לחדש את האישור שניתן לו בארבע השנים האחרונות - מה שיאלץ אותו להעביר את האירוע לחו״ל ולסיים מסורת תל אביבית מצליחה

חזרו לסיבוב נוסף: וויטקוף וקושנר גילו את המסעדה של התל אביבים

בפעם השנייה בשבועות האחרונים, וויטקוף וקושנר הגיעו למסעדת "פרא" הפופולרית בנחלת בנימין (והתקבלו בתשואות) • מה אוכלים שם ומה מספר השף על הביקורים המרגשים? • ואיפה עוד אכלו השליחים של טראמפ? • הנה כל הפרטים