פרופ' נמרוד לוז
חבר סגל וראש רשות המחקר במכללה האקדמית כנרת. חבר בחטיבת מזון וחקלאות בפורום האקלים הישראלי, בפורום לתזונה בת קיימא ובתנועת סלואו-פוד ישראל.
כותב ומלמד על אוכל, חוקר אותו, ולא פחות חשוב - מבשל ומשתדל שיהיה טעים, עונתי, בריא, וסביבתי, ורוצה שלכולנו תהיה אפשרות כזו בדיוק.
טעימות נוספות אפשר למצוא בספרו "הפסקת אוכל: ארוחות, סודות ואגדות", העוסק באוכל שזוכה לעלות על שולחננו (וגם בזה שלא) משלל נקודות מבט, ומאפשר הרהור נוסף בקשרים המורכבים שבינינו לבינו.
luznimrod@gmail.com