מקרוני - ספגטי אדום של עינב בובליל
עינב בובליל ידועה ככזאת שמחוללת סערות, אבל אף סערה לא קרובה לזאת שהתחוללה כשפרסמנו לראשונה את המתכון שלה לספגטי ברוטב אדום. קלאסיקה (משודרגת) שכיף לחזור אליה פעם אחר פעם.
למתכון לספגטי אדום של עינב בובליל
פטוצ'יני אלפרדו מ-3 מרכיבים
הילדים מעדיפים את הפסטה שלהם לבנה? אין בעיה. לליאת נעמי שירית יש את המתכון המושלם בשבילכם, אם תרצו - הגרסה שלה לפוטצ'יני אלפרדו. הבונוס? היא מצריכה מכם השקעה של 3 מרכיבים בלבד ו-10 דקות מזמנכם היקר.
שניצל קראנץ' שקדי מרק
את המדור החדש של קובי אדרי אצלנו כבר הכרתם? בטור הראשון שלו השתולל אדרי עם שקדי מרק, והתוצאה? השניצל הכי מגניב וקראנצ'י שפגשתם. בונוס: אם תלחצו על הלינק תמצאו גם יופי של מתכון לקינוח, וכן, גם בו יש שקדי מרק.
למתכון לשניצל קראנץ' של קובי אדרי
עוף בתנור בציפוי קורנפלקס
ואם בציפויים לא שגרתיים עסקינן, את המתכון של ליאת נעמי שירית לשוקי עוף (או כרעיים) אפויים בתנור, בציפוי פריך וממכר - אתם מוכרחים לאמץ, ויפה שעה אחת קודם.
למתכון לעוף בתנור בציפוי קורנפלקס
עוגיות קונפטי
ולקינוח - העוגיות האלה הן התעסוקה המושלמת עם ילדים בחופש, הם כל כך נהנים להכין אותן והתוצאה - יפהפייה וטעימה כל כך.

