נגמרה הקייטנה: 5 מתכונים קלים שיצילו אתכם בשבועיים הקרובים

הפסטה האדומה של עינב בובליל, השניצל של קובי אדרי והעוגיות שיהפכו את הכל לקצת יותר כיף

מקרוני ברוטב אדום של עינב בובליל. צילום: נמרוד סונדרס

מקרוני - ספגטי אדום של עינב בובליל

עינב בובליל ידועה ככזאת שמחוללת סערות, אבל אף סערה לא קרובה לזאת שהתחוללה כשפרסמנו לראשונה את המתכון שלה לספגטי ברוטב אדום. קלאסיקה (משודרגת) שכיף לחזור אליה פעם אחר פעם.

למתכון לספגטי אדום של עינב בובליל

3 מרכיבים, 10 דקות ויש לכם ארוחת ערב, צילום: ליאת נעמי שירית

פטוצ'יני אלפרדו מ-3 מרכיבים

הילדים מעדיפים את הפסטה שלהם לבנה? אין בעיה. לליאת נעמי שירית יש את המתכון המושלם בשבילכם, אם תרצו - הגרסה שלה לפוטצ'יני אלפרדו. הבונוס? היא מצריכה מכם השקעה של 3 מרכיבים בלבד ו-10 דקות מזמנכם היקר.

למתכון לפסטה ברוטב שמנת וחמאה

שניצל קראנץ' שקדי מרק, צילום: קובי אדרי

שניצל קראנץ' שקדי מרק

את המדור החדש של קובי אדרי אצלנו כבר הכרתם? בטור הראשון שלו השתולל אדרי עם שקדי מרק, והתוצאה? השניצל הכי מגניב וקראנצ'י שפגשתם. בונוס: אם תלחצו על הלינק תמצאו גם יופי של מתכון לקינוח, וכן, גם בו יש שקדי מרק.

למתכון לשניצל קראנץ' של קובי אדרי

עוף בתנור בציפוי קרונפלקס, צילום: ליאת נעמי שירית

עוף בתנור בציפוי קורנפלקס

ואם בציפויים לא שגרתיים עסקינן, את המתכון של ליאת נעמי שירית לשוקי עוף (או כרעיים) אפויים בתנור, בציפוי פריך וממכר - אתם מוכרחים לאמץ, ויפה שעה אחת קודם.

למתכון לעוף בתנור בציפוי קורנפלקס

עוגיות חמאה קונפטי, צילום: ליאת נעמי שירית

עוגיות קונפטי

ולקינוח - העוגיות האלה הן התעסוקה המושלמת עם ילדים בחופש, הם כל כך נהנים להכין אותן והתוצאה - יפהפייה וטעימה כל כך.

למתכון לעוגיות קונפטי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר