"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הרופא הכניס אותי לחדר בביה"ח ואנס"

המשטרה חוקרת תלונה של תיירת, שטענה שבזמן שהתנדבה בוולפסון אחד הרופאים אנס אותה • לטענתו היחסים היו בהסכמה

,עודכן
אנדומטריוזיס פוגעת בעד 10% מהנשים בישראל // צילום אילוסטרציה: GettyImages

המשטרה חוקרת חשד לאונס של תיירת בת 19, שהתנדבה בבית החולים וולפסון שבחולון על ידי רופא. הבוקר (חמישי) הוארך מעצרו של הרופא בארבעה ימים, והוא טען שהמעשים היו בהסכמה.

לפני כשבוע הצעירה הגישה תלונה במשטרת מרחב איילון, שם טענה שבזמן שהתנדבה בבית החולים, הרופא הכניס אותה לאחד החדרים ואנס אותה.

עוד בנושא:

נהג מונית חשוד באונס תיירת בתל אביב

15 נערים חשודים בביצוע אונס קבוצתי בבת 11 בעיר בצפון

מסמך מוכיח: רונאלדו שילם להשתקת תלונת האונס

לדבריה, המקרה אירע בתחילת השנה, ורק עכשיו היא אזרה אומץ להתלונן. אחרי שנאספו ראיות נגדו, הרופא נעצר אתמול לחקירה, שבה טען שהיחסים היו בהסכמה.

למרות זאת, הבוקר הוחלט להביאו להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם כאמור הוארך מעצרו בארבעה ימים. בית המשפט אסר לפרסם את פרטיו המזהים של הרופא.

מהמרכז הרפואי וולפסון נמסר בתגובה: "ככל שנמסר לנו היום על ידי הגורמים המוסמכים, החשדות החמורים הם נגד רופא שאינו מועסק בבית החולים מחודש יוני 2019. אנו סומכים על רשויות החוק והאכיפה שיפעלו במהירות לחקר האמת ומיצוי הדין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר