ספיר כהן וסשה טרופנוב עברו יחד כל אתגר, אנושי ועל-אנושי, ושניהם למדו, בשבי בעזה, איך נראה הגיהינום. אבל הערב (ראשון) הם עומדים מתחת לחופה - ומוכיחים שהאהבה גוברת על כל הקשיים.
השניים נישאים הערב בטקס מרגש באולם עלמה באבן יהודה בנוכחות משפחה וחברים, חלקם שורדי שבי בעצמם: מורן סטל ינאי, ארבל יהוד ורום ברסלבסקי.
דמעות שמחה: סשה טרופנוב וספיר כהן נישאו//טל אריאל יקיר
דרך ארוכה וקשה עברו עד שהגיעו לרגע הזה. 55 ימים הוחזקה ספיר בשבי חמאס, עד ששוחררה בעסקת החטופים הראשונה. היא המתינה לסשה 443 ימים מייסרים נוספים, נתלית באותות החיים שהתגלו בסרטונים מהשבי שפרסם הג'יהאד האסלאמי. היא לא חדלה להיאבק עד שבפברואר אשתקד סשה סוף-סוף חזר - אל מציאות חדשה וכואבת של פרידה מאביו ויטלי, שנרצח בשבת הארורה ההיא.
"ישנתי עם 10 מחבלים בחדר": ספיר כהן מדברת על השבי
לפני שנה פחות ארבעה ימים הם התארסו. על הצעת הנישואים הרומנטית, באיים הקריביים, סיפרו השניים בראיון ל"מגזין היום" בספטמבר האחרון. "סשה אמר שיש לנו הפלגה בערב, וחשדתי שהוא הולך להציע לי", שיתפה ספיר, "לפני שעלינו לספינה הסתכלתי על הכיסים שלו וראיתי קופסת טבעת בולטת. סשה היה לחוץ, הסתכל כל הזמן על השעון ואמר שהוא מחכה לשקיעה. הוא ביקש שנעשה תמונה כמו ב'טיטניק' ופתאום כרע ברך. מייד נתתי לו חיבוק".
סשה: "סיפרתי שהטבעת נמצאת אצלי הרבה זמן ואני רוצה שהיא תהיה לה על האצבע. אחרי שהיא אמרה 'כן', קמתי ולחשתי לה באוזן שהיא נתקעה גם איתי ולא רק עם הטבעת".
הערב, בנוכחות המשפחה הקרובה והחברים, הם חוגגים את האהבה ביניהם שצלחה הכל - והופכים לבעל ואישה. מזל טוב!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
