"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מוכן תוך פחות מדקה: הכריך שכובש את הרשת מתאים בול לממ"ד
טרנד ה-Picklewich שהפך לאובססיה בטיקטוק הופך עכשיו ללהיט עולמי • רשת Jimmy John’s כבר אימצה את הלהיט ומגישה גרסה רשמית של הכריך • הכריך המוזר מציע פתרון מהיר לנשנוש פריך וממכר, שאפשר להכין ולסיים לאכול עוד לפני שתגיע האזעקה
כריך. אילוסטרציה. צילום: איתיאל ציון

מוכן תוך פחות מדקה: הכריך שכובש את הרשת מתאים בול לממ"ד

טרנד ה-Picklewich שהפך לאובססיה בטיקטוק הופך עכשיו ללהיט עולמי • רשת Jimmy John’s כבר אימצה את הלהיט ומגישה גרסה רשמית של הכריך • הכריך המוזר מציע פתרון מהיר לנשנוש פריך וממכר, שאפשר להכין ולסיים לאכול עוד לפני שתגיע האזעקה

אופיר רבינוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעוד העולם הוויראלי ממשיך לייצר טרנדים בקצב מסחרר, נראה ששום דבר לא עוצר את ה-Picklewich, שהפך לאובססיה בטיקטוק. בזמן שבגבול הצפון המתיחות בשיאה, ובמרכז הארץ הממד הפך לחדר הכי פעיל בבית, הטרנד הזה מציע הפוגה קולינרית, קצת מוזרה שקל לאמץ גם תחת אש.

הלהיט שדילג מה-FYP לאיחוד האמירויות

הבשורה האחרונה מגיעה מדובאי ושארג'ה, שם רשת Jimmy John's החליטה להרים את הכפפה ולהגיש את המנה הוויראלית באופן רשמי. מדובר בכריך שבו הלחם יוצא מהתמונה ובמקומו נכנסמלפפון חמוץ ענק, חצוי לאורכו ומרוקן מתוכן, שמתפקד כ"לחמניה"פריכה ועסיסית.

באיחוד האמירויות מציעים את הדיל ב-15 דירהם בלבד למארז של 4 מיני כריכים, עם אפשרות לערבב טעמים כמו רוסטביף וצ'דר, עוף מעושן, הודו או טונה.

זמן הכנה: דקה וחצי בדיוק הזמן שיש משיגור מלבנון

המושג "דקה וחצי" קיבל משמעות אחרת לגמרי זהו הזמן המוכר לתושבים רבים מרגע הישמע האזעקה ועד הכניסה למרחב המוגן. בעוד המצב הביטחוני מאיראן ממשיך להיות מאתגר, והדיווחים על ירי מגבול לבנון, הישראלים מוצאים נחמה במטבח.

היתרון הגדול של ה-Picklewich, הוא דורש אפס זמן הכנה.בזמן שאתם מחכים שההתרעה תעבור או מתארגנים בממ"ד, אפשר להכין את הנשנוש הזה ממש בכמה שניות.

לוקחים מלפפון חמוץ גדול, חוצים לחצי,דוחפים פנימה כל מה שיש במקרר, גבינה צהובה, פסטרמה, או קצת חומוס, סוגרים ונוגסים.

קולינריה תחת אש: חוסן ישראלי בגרסת החמוצים

החיים בישראל כיום נעים בין שגרה לחירום. בזמן שדובר צה"ל מעדכן על תקיפות בדרום לבנון והדיפלומטיה האזורית רועשת, הטרנדים בטיקטוק מספקים מעט אסקפיזם הכרחי. הכריך הזה הוא לא רק פתרון "דל פחמימה" למי ששומר על הגזרה בתוך הממ"ד, אלא גם תזכורת לכך שאפילו כשהמצב בחוץ חמוץ, אפשר להפוך את זה למשהו קראנצ'י ומהנה.

אז בין אם אתם תקועים בדובאי נהנים מהגרסה הממוסדת ב-15 דירהם, ובין אם אתם בבית בישראל מאלתרים ארוחה מהירה בין אזעקה לאזעקה, אז כמו הסאונד זה לגמרי סופר קל, שני מרכיבים, ללא קמח, ללא סוכר וללא אפייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...