סביצ'ה סלמון. צילום: סיון אופירי

כל מה שבא לנו: סביצ'ה סלמון בריא, טעים והכי קל שיש

כשכל כך חם בחוץ, הגוף שלנו מבקש אוכל קליל ומרענן • סיון אופירי אשר פיתחה שיטה לירידה במשקל באמצעות תזונה בריאה ומזינה משתפת אותנו בעוד מתכון שכיף ליישם בבית

[object Object]

סביצ'ה סלמון

מצרכים לכ-6 מנות:

  • 500 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ
  • 1 מנגו (אפשר קפוא), חתוך לקוביות קטנות
  • 1 אבוקדו בשל ורך, חתוך לקוביות קטנות
  • 5 צנוניות, חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 מלפפון ללא הגרעינים חתוך לקוביות קטנות
  • 1 לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף שמן שומשום
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1.  מניחים בקערה את הסלמון, הכוסברה, הבצל, המנגו, האבוקדו, הצנוניות והמלפפון.
  2. סוחטים מעל לימון ומערבבים בעדינות.
  3. מעבירים למקרר לכחצי שעה.
  4. לפני הגשה מוסיפים שמן זית, שמן שומשום, מלח ופלפל.

סיון אופירי פיתחה שיטה לשמירה על אורח חיים בריא וירידה במשקל, היא כתבה שני ספרי מתכונים מבוססי השיטה - "פשוט בריא" ו"פריצת גבולות". השיטה מבוססת על אכילת מזון מגוון טבעי ולא מעובד, נקי מחומרים ממכרים ומרעיבים. ללא רעב, ספירת קלוריות ובלי סבל.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...