"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכי יפות, הכי טעימות: אוזני ההמן הכי שוות באינסטגרם

חג פורים זה הזמן להיות יצירתיים - אז קבלו רעיונות לשש אוזני המן קצת אחרות

,עודכן
0השמעה
אוזני המן ספירליות. צילום: אינסטגרם batia_sorek

חג פורים הוא הזמן של בלוגרי האפייה והמתכונאים ברחבי הרשת להפגין יצירתיות יוצאת דופן. כיכבר הוכחנו שאוזן המן כבר מזמן השילה מעליה את התדמית היבשושית והמשעממת, ושעם קצת יצירתיות אפשר לעוף איתהגבוה גבוה. הנה כמה מתכונים שצדו את עינינו בימים האחרונים ברשת - מוזמנים להכנס ולהכין.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Bat-el Perez Sorek | בתיה שורק‎‏ (@‏‎batia_sorek‎‏)‎‏

הספירליות: האוזניים של בתיה סורק

המתכונאית בתיה סורק מכינה אוזני המן ספירליות ומשגעות. את חציו של הבצק הפריך שהיא מכינה - היא הופכת בעזרת קקאו לבצק שוקולד - והתוצאה - מסחררת ראשים.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Tomer Baking🧡🎗️ אוהב את העבודה שלי‎‏ (@‏‎tomerarad‎‏)‎‏

הבריאות: אוזני המן תמרים במילוי חמאת בוטנים של תומר ארד

הקונדיטור תומר ארד שבדרך כלל תמצאו בחשבון שלו בעיקר עוגות יום הולדת, מכין אוזני המן משגעות - שהבצק שלו עשוי מתמרים, אותו הוא הופך למעין קרפצ'יו תמרים וממלא בחמאת בוטנים. שמעו, הבריאות מעולם לא נראתה טוב יותר.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Maayan Trudel | מתכונים קלים והחיים עצמם‎‏ (@‏‎maayan.shtrudel‎‏)‎‏

הגאוניות: אוזני המן עם טריק של מעיין שטרודל

חיים קלים כולנו אוהבים, וזאת אחת הסיבות שהאינסטגרם של מעיין שטרודל זוכה להצלחה כזאת מסחררת. תראו את מתכון אוזני ההמן המעולה הזה, במקום לקפל אוזן-אוזן, יוצרת מעיין בצק ממולא נוטלה, אותו היא מקפלת לצורת משולש - וחותכת ממנו משולשים קטנים, תודו שזה נראה מעולה.

View this post on Instagram

A post shared by Efrat Lichtenstadt (@lichtenstadt)

המשמחות: אוזני המן קונפטי של אפרת ליכטנשטט

מבצק פריך מוצלח במיוחד ("בצק הפלא" היא מכנה אותו) המתכונאית המוכשרת אפרת ליכטנשטט מכינה אוזני המן עם טריק פשוט אבל קסום במיוחד - סוכריות קופנטי שנכנסות לבצק והופכות אותו לצבעוני ומשמח - כמו שפורים צריך להיות.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נוֹשקה | NOSHKA‎‏ (@‏‎___noshka___‎‏)‎‏

המלוחות: אוזני המן קולרבי במילוי גבינת ריקוטה של Noshka

נועה דיין שורץ, או בשם האינסטגרם שלה - Noshka מתחזקת חשבון אינסטגרם אסתטי ומעורר תיאבון בצורה יוצאת דופן. תראו לדוגמא את המתכון הזה לאוזני המן קולרבי במילוי גבינת ריקוטה, ותגידו אם אתם מצליחים להישאר אדישים ליופי הזה.

View this post on Instagram

A post shared by Eitan Bernath (@eitan)

הטרנדיות: אוזני המן דובאי של איתן ברנט

השף האמריקני הצעיר איתן ברנט, לוקח את הטרנד הכי לוהט של התקופה - ומכניס אותו, איך לא לאוזן המן. המילוי עשוי מפיסטוק, טחינה ושערות קדאיף כמובן, והאוזן עצמה נטבלת בציפוי של שוקולד מריר. וזה פשוט נראה מדהים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר