"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחממים מנועים: הצצה ראשונה לסדרת הבת החדשה של "משחקי הכס"

רגע לאחר שהחלה העונה החדשה של "בית הדרקון", ברשת HBO שחררו תמונה ראשונה מתוך "האביר משבע הממלכות", שתתרחש בזמנים שבין שתי הסדרות • מי השחקנים שישתתפו בה ומתי היא צפויה לעלות לשידור? כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
קיט הרינגטון כג'ון סנואו ב"משחקי הכס". צילום: HBO

עונתה השנייה של "בית הדרקון" אמנם עלתה לשידוררק לפני שלושה ימים, אך ברשתHBOכבר מחממים מנועים לקראת סדרתהספין-אוףהשנייה של"משחקי הכס", שצילומיה יצאו לאחרונה לדרך בבלפסט שבאירלנד.

רשת השידור האמריקנית חשפה אמש (שלישי) את התצלום הראשון מתוך "האביר משבע הממלכות" – סדרה שעלילתה תתרחש כ-100 שנים לפני מאורעות "משחקי הכס" המקורית וכ-100 שנים לאחר אירועי "בית הדרקון", בעידן שבו שושלת טארגאריין שלטה.

השחקן פיטר קלאפי בתמונה ראשונה מתוך "האביר משבע הממלכות",צילום: יחסי ציבור

ששת פרקי העונה הראשונה של הסדרה החדשה יעבדו למסך הקטן את "האביר הלא משוח", הסיפור הראשון בסדרת הנובלות "עלילות דאנק ואג", שאוגדו בסופו של דבר לספר "האביר משבע הממלכות". השחקן האירי פיטר קלאפי, לשעבר שחקן ראגבי, יגלם את האביר הגבוה, האמיץ והתמים דאנקן (בתמונה), ואילו השחקן הבריטי בן ה-9 דקסטר סול אנסל, יהיה עוזרו הצעיר והנאמן אג.

בנוסף לצמד הכוכבים הראשיים, נחשפה גם זהותם של כמה שחקנים נוספים שיגלמו דמויות מפתח בפריקוול הפנטזיה, כאשר השמות המוכרים יותר מתוכם הם פין בנט (שגילם את השוטר פיטר בעונה הרביעית של "בלש אמיתי") כנסיך אייריון טארגאריין, ברטי קארוול (טוני בלייר מ"הכתר") שיגלם את הנסיך ביילור טארגאריין, ודניאל אינגס (פרדי מ"הג'נטלמנים") שישחק את דמותו של ליונל באראתיון. טרם ידוע מתי "האביר משבע הממלכות" תושק, אבל זה ככל הנראה יקרה במהלך 2025.

ואם בענייני "בית הדרקון" עסקינן, קבלו זווית קצת פחות מעודדת לסדרת הטלוויזיה הפופולרית: לפי נתונים רשמיים, כ-7.8 מיליון צופים בארה"ב חזו בפרק הראשון של העונה השנייה ביממה הראשונה לשידורו, הן בערוץHBOוהן בשירות הסטרימינג שלו MAX (לשעבר HBO MAX). מדובר בצניחה של לא פחות מ-22% לעומת 10 מיליון הצופים שלא פספסו את פרק הבכורה של הסדרה ב-2022, באותו חלון זמן. כזכור, עוד לפני שהעונה החדשה עלתה לשידור, היא כברחודשה לעונה שלישית, כך שכנראה ב-HBO מאמינים בה גם לטווח הארוך.

נתוני פתיחה מאכזבים. מתוך העונה השנייה של "בית הדרקון",צילום: באדיבות yes
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר