לראשונה בבית אל: אמנות רחוב בשכונה החדשה של אבני דרך. מגדל המים המהווה את סמל היישוב קושט בגרפיטי במסגרת סדנה ייחודית בהשתתפות 100 בני נוער מהמקום, בהדרכת אמן הגרפיטי אמיר לייבמן מבית אמנויות תרבות רחוב. היצירה מתפרסת על שטח ענק בהיקף 60 מטר.
היוזמה היא של חברת הנדל"ן אבני דרך בשיתוף מועצת בית אל. "לצד הפעילות העסקית של הקמת אלפי יחידות דיור ברחבי הארץ, אנחנו מקפידים לשלב פעילות התנדבותית בשיתוף הקהילה", אמר אריאל אדלשטיין סמנכ"ל שיווק ומכירות באבני דרך. "לרגל הקמת השכונה החדשה אבני דרך בבית אל, בחרנו בפרויקט אמנות יצירתי, שיעודד את מיטב הנוער להמשיך ולהתנדב".
שי אלון ראש מועצת בית אל הוסיף: "כיף לראות איך הנוער שלנו מבטא את תחושותיו בדרך יצירתית. אנחנו שואפים להתפתח ולהפוך לעיר במדינת ישראל והבירה של חבל בנימין, אבל לא מוותרים על הקהילתיות החמימה והחיבור בין התושבים, שכל כך מאפיינים את תחילת דרכו של היישוב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו