13 אחוז מכירים מעט את תוכניתו של השר יריב לוין ו־6 אחוזים בלבד השיבו כי מכירים היטב את הפרטים.
אחוז גדול אף יותר - 83 - טענו שאינם עוסקים ברפורמה כלל, 13 אחוז אמרו כי הם מתנגדים לה ו־2 אחוז בלבד תמכו בקידומה.

קרוב ל־90 אחוז טענו שאין בכוונתם להשפיע על דעת הקהל הציבורית בנושא על ידי נקיטת פעולות שונות, 8 אחוז ישפיעו בהתאם לעמדתם רק באם תהיה התארגנות סביבם, ו־5 אחוז בלבד ינקטו בפעולה אקטיבית על מנת לקדם את עמדתם הציבורית.
לסיום נשאלו הנסקרים אם הרפורמה תיטיב או תרע את מצב הבדואים בנגב. 83 אחוז ענו כי היא לא תשפיע עליהם כלל מתוך הנחה כי הציבור הישראלי מגלה בהם עניין פחות. 14 אחוז טענו שהרפורמה תרע את מצבם וכ־3 אחוז בלבד טענו כי הרפורמה תיטיב את מצבם.
חגי רזניק, ראש מכון ריפמן: "התוצאות ממחישות כי האוכלוסיה הבדואית בנגב, המונה מעל 300 אלף איש ומורכבת כולה מאזרחי ישראל, חשה חוסר שייכות לחברה הישראלית בכללה ללא קשר לעמדה פוליטית, וזאת גם כאשר מדובר בנושאים הבוערים ביותר. אי שגשוג האוכלוסיה הבדואית מהווה חסם לפיתוח הנגב כולו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו