מדביקה את ת"א: כמה עולה הבית ברחוב אגריפס?
דירת ארבעה חדרים בפרויקט "אגריפס ירושלים" נמכרה במחיר שלא היה מבייש את העיר ללא הפסקה • סיוון היללי, סמנכ"לית שיווק ומכירות: "מרבית הרוכשים הם משקיעים"
, עודכן
0השמעה
מחירי הדירות בירושלים במגמת עליה ומתחילים להתקרב לתל אביב: דירת ארבעה חדרים בפרויקט "אגריפס ירושלים" של חברת קרדן נדל"ן בגודל של 100 מ"ר + 4 מ"ר מרפסת נמכרה השבוע לתושבי חוץ צרפתים תמורת 3.95 מיליון שקלים. המחיר משקף כ-40 אלף שקל למ"ר, ללא חניה ומחסן.
פרויקט "אגריפס ירושלים" מורכב מבניינים בני שבע קומות וממוקם בקצה המזרחי של רחוב אגריפס ופינת אבן ישראל. הוא כולל 78 דירות, קומת מסחר וקיר לבנים היסטורי, חלק מהבניין המקורי שנבנה במאה ה-19 שעבר שימור במטרה לשמור על צביון השכונה לצד ההתחדשות. המבנה החדש נבנה בסגנון אדריכלי של בנייה ירושלמית-מנדטורית ובחיפוי אבן ירושלמית.
סיוון היללי, סמנכ"לית שיווק ומכירות בחברת קרדן נדל"ן: "מדובר בפרויקט יוקרה בלב ירושלים. מרבית הרוכשים הם משקיעים שישכירו את הדירות לטווח קצר או ארוך, ורצינו להעניק להם את מוצר איכותי ומבוקש מאוד בשוק שיאפשר להם לקבל את התשואה המקסימלית. במיוחד לקראת תקופת החגים, אנו מזהים עניין גובר בקרב רוכשים המחפשים נכס איכותי ובמיקום מרכזי בירושלים אותו יוכלו להשכיר או לגור בו ולחוות את העיר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו