מפתיע, לא שגרתי, ובעיקר טעים: מתכון למרק אבוקדו "של פעם"אסיף, המרכז לתרבות אוכל בישראל, הפיק בשבועות האחרונים פרויקט חדש לקראת חג הפסח, המבוסס על מתכונים צנועים אך איכותיים מקום המדינה • השף ציון ברנץ (מסעדת האחים) חקר את הספרים וערך גרסה משלו למנות האהובות מתקופת הצנע, זו הבולטת שבהןציון ברנץ, אורח10.04.2022
אילת סטייל: לא תאמינו כמה קל להכין טטאקי בקר כמו במסעדותיונתן שחר, בעלי מסעדת הבשר "פאפי" מעיר הנופש הדרומית מציג את הדרך שלו להכין את המנה המושלמת לראשונות של שולחן החג - גם יפה וגם טעימה • בתאבון!יונתן שחר, אורח10.04.2022