יום רביעי, 26.11.2025ו' בכסלו תשפ"ו
  • חדשות
  • דעות
  • ספורט
  • ForReal
  • תרבות ובידור
  • אוכל
  • מגזין
  • אנחנו מגייסים
  • English
X

אורח

הכתבות של אורח

מפתיע, לא שגרתי, ובעיקר טעים: מתכון למרק אבוקדו "של פעם"

אסיף, המרכז לתרבות אוכל בישראל, הפיק בשבועות האחרונים פרויקט חדש לקראת חג הפסח, המבוסס על מתכונים צנועים אך איכותיים מקום המדינה • השף ציון ברנץ (מסעדת האחים) חקר את הספרים וערך גרסה משלו למנות האהובות מתקופת הצנע, זו הבולטת שבהן
ציון ברנץ, אורח10.04.2022

אילת סטייל: לא תאמינו כמה קל להכין טטאקי בקר כמו במסעדות

יונתן שחר, בעלי מסעדת הבשר "פאפי" מעיר הנופש הדרומית מציג את הדרך שלו להכין את המנה המושלמת לראשונות של שולחן החג - גם יפה וגם טעימה • בתאבון!
יונתן שחר, אורח10.04.2022

מדורים

  • ספורט
  • הורוסקופ
  • מזג אויר
  • סוף שבוע
  • דעות
  • תרבות ובידור
  • לייף סטייל
  • שישבת
  • טכנולוגיה
  • יהדות
  • חנוכה 2025
  • ראשי
  • סיפור המשק הישראלי
  • לקט ישראל
  • נדל"ן
  • כדאי להכיר

מידע כללי

  • זמני כניסת וצאת שבת
  • ראשי
  • צרו קשר
  • מדיניות פרטיות
  • Hosted by SPD