פונדו גבינותהמעדן השוויצרי הזה הוא מבחינתי מנה מושלמת לשבועות. אפשר להכין אותו באינסוף גרסאות, אבל כולן יהיו סביב אמבט גבינות מותכות, עם קירש (ליקר דובדבנים), מעט מוסקט ועלי דפנה. לצידם יוגשו שיפודי לחם וירקות, אשר יצללו אל מעמקי הגבינות. מנה זו היא מושלמת לאירוח חברתי קליל סביב השולחןמאיר אדוני12.05.2022
קציצות עדשים ובורגול ברוטב טחינה ויוגורטקציצות עדשים מלאות בטעמים אשר יחליפו בכבוד רב את הקבב המסורתי ויוגשו הכי מזרח־תיכוני שאפשרמאיר אדוני26.04.2022
סטייק כרובית עם צ'ימיצ'ורי מזרח־תיכוניעל גריל חזק עם טעמי חריכה ועשן, הכרובית עם טעמה העדין ומרקמה הנגיס מקבלת את הטיפול האולטימטיבימאיר אדוני26.04.2022
סלט גזר מרוקאי של מאיר אדוניהוורסיה של מאיר אדוני לסלט גזר מרוקאי מסורתי עם טוויסט אסייתי בזכות ויניגרט על בסיס קארי, משמשים, ליים ובוטניםמאיר אדוני25.04.2022
כבד קצוץ של מאיר אדוניאחד הסלטים האהובים על מאיר אדוני הוא הכבד הקצוץ, שכמו בכל דבר אחר, כשעושים אותו נכון ובאהבה - מדובר בממרח משגע. כבדי עוף, בצל, שומן וביצים קשות - מה יכול להיות רע?מאיר אדוני25.04.2022
חורף חם: אדוני עושה לכם משלוחהשנה שהסתיימה לימדה אותנו, בין השאר, להמציא את עצמנו מחדש • בקרב המסעדנים הפכו המשלוחים לעניין המרכזי, אז קבלו משלוח של שלוש מנות, שיחממו את הבטן ואת הלב בסגר החורפימאיר אדוני07.01.2021
עלה ירוק: התרד הוא מלך המטבחהתרד, שעבור דור שלם היה הירק של "פופאי המלח", הוא העלה האולטימטיבי במטבח • הולך מצוין במרק, עם ריזוטו, וכמובן, עם גבינת ריקוטהמאיר אדוני24.12.2020
סודות האורז של אדוניחצי מאוכלוסיית העולם ניזונה ממנו, הוא מככב אצל שפים ואימהות כאחד, ואין סוף למנות שאפשר להכין ממנו • מריזוטו עד פאייה, עשינו כבוד לאורזמאיר אדוני17.12.2020
חגיגה מטוגנת: קרוקטים שעושים שמחלא רק לביבות וסופגניות: בין החנוכיות לסביבונים, בחנוכה אפשר להכין גם קרוקטים, חטיפי פירה שהוקפאו וטוגנומאיר אדוני10.12.2020
עינוגי פסטה: הרביולו של אדונימרביולי ועד טורטליני, הפסטה מציעה עולם של בצקים, מילויים, צורות, טעמים וצבעים • רק מזגו כוס יין - וצאו לדרךמאיר אדוני26.11.2020
שעועית להמוניםבמרק, עם בשר ואפילו בסלט, השעועית בושלה על ידי אינספור תרבויות ומוגשת במטבחי פועלים ובמסעדות גורמה • כשהגשם בחלון, אין כמוה לחימום הלב והנפשמאיר אדוני12.11.2020
כיף על הקרפמחפשים ארוחת ערב זריזה לילדים או אופציה לאירוח ספונטני? קרפ הוא פתרון מושלם • הבלילה קלה ומהירה להכנה, והבצק מספק אינסוף אפשרויות הגשה, אפילו מאיר אדוני אומר מאיר אדוני05.11.2020
תיאבון לצפוןכשמאיר אדוני עבר לקיבוץ שניר, הוא התוודע לעולם הקולינריה של "הצפון הרחוק" • עד שנוכל לחזור לבקר ולאכול במסעדות, קבלו טעימה עד הבית מאושיות המזון של האזורמאיר אדוני29.10.2020
שיר הסירים: ארוחה שלמה בסיר אחדבקר, עוף או דגים: אין כמו ארוחה שמתבשלת בסיר ומוגשת היישר למרכז השולחן • על הדרך, גם חוסכים בכליםמאיר אדוני22.10.2020
מתכוני החבושים של מאיר אדוניהחבוש הוא אחד מסימני השנה החדשה: פרי מושלם לריבות, קינוחים, תבשילים וסלטים • אדוני קרוב לצלחתמאיר אדוני15.10.2020
סלטא דשמיא: הסלטים של אדוני לסוכותשולחן החג בסוכה אינו שלם בלי שלל סלטים, שמוסיפים לו צבעים, ניחוחות וטעמים • דווקא בימים המורכבים האלה אני מוצא משמעות גדולה בשולחן עשיר ומרגשמאיר אדוני01.10.2020
מזון לנפש: המנות של מאיר אדוני ליום הכיפוריםליום הכיפורים אני ניגש ביראה ובהתרגשות, שמהולות בזיכרונות מהסעודה המפסקת של אמא • בתקופה המורכבת שבה אנו מצויים הכנתי מנות צנועות ונגישות, שיעזרו לעבור את הצום יותר בקלותמאיר אדוני24.09.2020
בראש השולחן: ארוחת החג של מאיר אדוניראש השנה לוקח אותי למזמורים ולברכות של סבא שלום, ולסירים הרוחשים של סבתא מסעודה • ברוח החג וברוחם, הכנתי עבורכם ארוחת חג ספוגת טעמים וזיכרונותמאיר אדוני10.09.2020
סיפורים מהקופסההצורך באוכל טעים ומזין הוא אולי הדבר הוודאי היחיד בשנת הלימודים הקרובה • קופסאות מזון בהשראת המטבח הים־תיכוני, האסיאתי והאיטלקי יתאימו לקפסולת הבוקר או הצהריים - וגם לאכילה בבית מול הזוםמאיר אדוני27.08.2020
פרחי קיץ: הזוקיני מככב בצלחתפרחי מאכל משמשים בדרך כלל לעיצוב המנה, אבל פרחי הזוקיני הם המנה עצמה • בימי אוגוסט הרותחים, כשהפרחים הללו בשיא עונתם, זה הזמן לטעום אותם בשלל גרסאותמאיר אדוני20.08.2020