האחים מחכים לקרב MMA מול הלוחם האנטישמי - עם מחווה לשוטרים שנפלו ב-7 באוקטובר

רפאל אהרונוב ואחיו אלי מגיעים לקרב טעון בלונדון • היריב בראד וילר מפיץ שקרים נגד ישראל ותכנים פרו פלשתיניים, האחים יתייצבו עם חולצות לזכר רן גואילי ז"ל שגופתו בשבי חמאס ודור מנגדי ז"ל: "נמשיך לייצג את המדינה ואת אחינו הגיבורים, אין יותר מתוק מלנצח את האנטישמים"

רפאל (משמאל) ואלי אהרונוב. צילום: ללא קרדיט

רפאל אהרונוב ואחיו אלי נערכים לקרב MMA טעון במיוחד בלונדון, שייערך ביום שבת הקרוב ב־O2 Arena מול הלוחם הבריטי בראד וילר. מעבר להיותו יריב מקומי חזק, וילר מוכר ברשתות החברתיות כאדם שמפרסם תכנים פרו־פלשתיניים ושקרים נגד ישראל - מה שהופך את הקרב הזה לאישי עוד יותר עבור האחים אהרונוב.

רפאל, שוטר ולוחם יס"מ נגב (כיום יחידת סהר), לחם בעצמו ב־7 באוקטובר באופקים ואיבד חברים קרובים במהלך הקרבות. הקרב הקרוב יהיה מבחינתו גם מעשה הנצחה: הוא יעלה לזירה כשהוא לובש חולצה עם תמונתו של חברו הטוב רן גואילי ז"ל, שנהרג באופקים באותו יום קשה וגופתו מוחזקת בידי חמאס. לצידו אחיו אלי - גם הוא שוטר (יחידת יואב וכיום במכללה לשוטרים) - ילבש חולצה לזכר דור מנגדי ז"ל, לוחם יחידת מתפ"א שנפל גם הוא בלחימה והמחלקה במכללה נקראת על שמו.

רפאל ואלי אהרונוב, צילום: dollyclew

היוזמה המרגשת זכתה לתגובות חמות במיוחד ממשפחות הנופלים, שאמרו לאחים אהרונוב עד כמה הן מתרגשות לראות את זכר הבנים הגיבורים שלהן מונצח גם באירוע ספורטיבי בינלאומי. מבחינת רפאל ואלי זו הדרך הישירה ביותר לומר לעולם שמאחורי כל קרב וכל תואר עומדים סיפורים אמיתיים של גבורה וכאב, ושלא ישכחו את מי שנפל בהגנה על המדינה.

"נמשיך לייצג את המדינה ואת האחים שלנו הגיבורים בזירות הגדולות בעולם - וכמובן שתמיד נגבר על האנטישמים. אין יותר מתוק מלנצח אותם. עם ישראל חי ובעזרת השם שכל החטופים יחזרו הביתה בהקדם," אמר רפאל.

רס"ל רן גואילי, צילום: דוברות המשטרה
דור מנגדי ז"ל, צילום: ללא
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר