"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

אחרי הזכייה ב״המירוץ למיליון״: העסק החדש של טום שלח נפתח

כדורגלן הפועל כפר סבא לשעבר פתח את מכון הספא היפני שלו, "House Of Joy" ברמת אביב: "אוהב אתכם ומחכה לכם שם"

,עודכן
0השמעה
טום שלח ואלמוג אוחיון אוספים את הפרס הגדול. צילום: אינסטגרם

כשבוע חלף מאז שידור פרק הגמר הדרמטי של "המירוץ למיליון", כאשרטום שלח ואלמוג אוחיוןכבר הספיקו לאסוף בשבוע שעבר את הפרס הגדול בו זכו ומתחילים לחשוף את מה שהחליטו לעשות עם הכסף - בעוד טום פתח אתמול (ראשון) את העסק החדש והמפתיע שלו.

שלח, כדורגלןהפועל כפר סבאלשעבר, פתח את מכון הספא היפני היוקרתי שלו, "House Of Joy", שנפתח והחל לקבל לקוחות החל מאתמול במרכז שוסטר שברמת אביב ואת האמת, מהתמונות נראה שמדובר במקום מושקע במיוחד ונראה שכדורגלן העבר לא חסך בהקמת העסק החדש, בעוד את המקום עיצב לא אחר מאשר אביו, כדורגלן העבר המצליח ואדריכל הפנים,אמיר שלח.

טום שלח. יוצא לדרך חדשה ומרגשת,צילום: עדי שנפיק

נכון לרגע זה, מכון הספא והמסאז' מציע ספא ראש, פוט מסאז', עיסוי קלאסי ושיזוף בהתזה, בעוד עושה רושם שזו רק ההתחלה ומכון הספא של טום שלח יצרף בעתיד הלא רחוק שירותים נוספים שיגדילו את המגוון ממנו יוכלו להנות הלקוחות.

שלח התייחס בסטורי שלו לפתיחה החגיגית של הספא החדש שלו וכבר פעל על מנת למנף את הצמיחה האדירה בכמות העוקבים שלו על רקע ההשתתפות ב"המירוץ למיליון", לטובת קידום העסק החדש: "פתחנו היום מרגש. לקביעת תורים - 0505275568".

הספא החדש של טום שלח נפתח,צילום: אינסטגרם

בסטורי נוסף, טום ביקש עזרה מעוקביו במציאת עובדים נוספים: "צריך את עזרתכם, אנחנו מחפשים עוד מסאז'יסטים/יות לפוט מסאז'. אנחנו רוצים שתרגישו בתאילנד, אז אם יש למישהו איך לעזור לי עם כוח אדם תאילנדי או משהו בסגנון יעזור לי מאוד. אוהב אתכם ומחכה לכם שם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הכניסה לספא החדש של טום שלח,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר