"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ערן זהבי צריך להבין שהקריירה שלו הסתיימה, הוא חייב לפרוש"

אייל ברקוביץ' ואלי אוחנה דיברו על עתידו של חלוץ מכבי תל אביב ברדיו 103FM: "כל עוד הוא בין דברים, עסקים, פרשנות וכדורגל, עד שהוא לא יחליט ויתקבע על מה שהוא רוצה לעשות, אנחנו נשמע על זה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם"

,עודכן
0השמעה
אייל ברקוביץ', ערן זהבי. צילום: אלן שיבר, עמי שומן

סוגיית עתידו שלערן זהביממשיכה להעסיק את הכדורגל הישראלי, שמחכה להבין האם אחד השחקנים הגדולים בתולדות המדינה תולה את הנעליים, או שמא מחליט לשוב למגרשים לעוד סיבוב לפני הפרישה. עד כה, קפטןמכבי תל אביבלשעבר הספיק גם לפרשן באולפן ליגת האלופות וגם להיות אורח קבוע בתכנית הספורט ברדיו 103FM, שםאלי אוחנהואייל ברקוביץ'התייחסו לסיפור.

שני שחקני העבר הגדולים שוחחו על כך היום (ראשון) בתכנית עם ברק סרי בערוץ הרדיו וסברו כי הפרישה של זהבי צריכה להגיע. ברקו אמר: "ערן לא שיחק כבר חצי שנה כדורגל והוא בן 38. גם אם הוא יוכל לחזור, זאת תהיה חזרה לא טובה כי הוא לא בכושר ולא חד. מי אמר שהוא חוזר? ערן צריך להבין שהקריירה שלו הסתיימה. הוא זכה בכל התארים. מה ייצא לו מלחזור? זה לא כמו כריסטיאנו רונאלדו שמקבל 200 מיליון דולר לעונה ובגלל זה הוא נשאר. דעתי היא שהוא היה צריך לפרוש מזמן כבר".

כמה הם שווים - ערן זהבי

אוחנה שמר על הקו: "זהבי עוד לא מצא את עצמו, הוא עוד לא מצא את הכיוון שלו ואת מה שהוא רוצה לעשות. כל עוד הוא בין דברים,עסקים,פרשנותוכדורגל, עד שהוא לא יחליט ויתקבע על מה שהוא רוצה לעשות, אנחנו נשמע על זה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם".

ברקו סיפר: "יוסי בניון משך את הקריירה 5-6 שנים, זה היה מיותר. אמרתי לערן שהוא צריך לפרוש, הוא ענה 'אבל מה אני אעשה, אין ריגוש, אולי עוד עונה'. מה שאנחנו עושים עכשיו, אלי אוחנה ואני, לא נותן אפילו 10 אחוז מהריגוש שהיה לנו בכדורגל". בינתיים, הכדורגלן ממשיך לשמור על כושר עם מאמנו האישי, ערן שדו, אבל הודעה על פרישה?כנראה שיש עוד זמן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ערן זהבי באולפן ליגת האלופות,צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר