"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

אייל ברקוביץ' מעורר סערה: "התקיפה המינית של הדר מוכתר? מגיע לה"

כדורגלן העבר ומגיש רשת 13 במרכזה של מהומה לאחר שהתייחס בתוכניתו ברדיו 103FM לסרטון בו הדר מוכתר הוטרדה בהפגנת שמאל על ידי גבר מבוגר: "היא בחורה מבחילה שבאה להתסיס ולהציק" • וגם: כיצד מוכתר הגיבה לדבריו של ברקו ומה אמרו על כך בערוץ 14?

,עודכן
0השמעה
אייל ברקוביץ' והדר מוכתר. צילום: אורן אהרוני ויוסי זליגר

אייל ברקוביץ', כדורגלן העבר האגדי, מנהלה המקצועי של הפועל רעננה מהליגה הלאומית ומגיש התוכנית "מוריה וברקו" לצד מוריה אסרף ברשת 13, סיפק במהלך התוכנית שלו ושל אראל סג"ל ששודרה אמש (שני) ברדיו 103FM אמירה קשה שמעוררת סערה גדולה וזכה לגינויים רבים, כולל בכתבה שעלתה בעניין בערוץ 14.

הצטרפו עכשיו לעמוד הוואטסאפ החדש של "ספורט היום" >>

לאחר שהגיב בשבוע שעבר לסקרים המנבאים כי מפלגת הליכוד בראשותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו תישאר המפלגה הגדולה ביותר גם לאחר הבחירות הבאות וטען כי "העם מטומטם",הגן על חברו הטוב, כתב חדשות 12, גיא פלג, על רקע מחאת אוהדי מכבי חיפה נגדו סביב פרשת הפצ"רית לשעבר והדלפת הסרטונים משדה תימן וכמו כן, אחרי שיצא למתקפה חריפה נגד נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, ברקוביץ' עומד במרכזה של סערה חדשה.

אייל ברקוביץ',צילום: אינסטגרם

במסגרת השידור ברדיו 103FM,אראל סג"להתייחס לתקיפה המינית נגד הפעילה הפוליטיתהדר מוכתר, שמתמודדת על השריון לרשימת הליכוד המוקצה לאישה חדשה, כאשר במסגרת ההפגנה אליה הלכה אדם מבוגר נגע בה וכאשר ביקשה שיפסיק ושאלה "למה לגעת בי?", אותו איש הגיב בצורה מבחילה וענה: "כי את נורא יפה וכיף לגעת בך. כיף לגעת בך, נו מה?".

סג"ל הגיב לתקיפה שעברה מוכתר ואמר: "זו פגיעה מינית, מישהו נגע בה. בן אדם מבוגר נגע בה בהפגנה. מה זה?", כאשר ברקוביץ' הגיב בצורה שעוררה סערה ואמר: "דרך אגב, הבחורה הזאת שאתה מדבר עליה היא מתסיסה קבועה. תסלח לי על הביטוי, אבל היא מגיע לה כי היא כל הזמן הולכת להפגנות של השמאל. היא בחורה מבחילה".

הדר מוכתר במחנה הליכוד,צילום: גדעון מרקוביץ'

"מה היו עושים לו ב-14"

במסגרת הכתבה בנושא ששודרה בערוץ 14, יהודה שלזינגר הגיב לדבריו הקשים של ברקוביץ' והאשמת הקורבן שביצע נגד מוכתר על רקע עמדותיה הפוליטיות בשידור חי ואמר: "היא 'מגיע לה', אני מת לראות אם זה היה ההפך אם הוא היה מעז להגיד 'מגיע לה' והיה יושב פה (בערוץ 14) מה היו עושים לו אחר כך. 'מגיע לה'".

אגב, בהמשך השידור ב-103FM מוכתר אף עלתה לשידור, כאשר ברקוביץ' הוסיף: "אני נגד זה, אני חושב שלא צריך לדבר ככה לאישה. אבל היא בחורה מבחילה שבאה להתסיס, להציק. היא נושמת את זה. אל תלכי להפגנות של השמאל. את מתסיסה אותם, מתגרה בהם, למה את הולכת לשם? הם לא רוצים לנהל איתך שיח". מוכתר הגיבה: "אני רוצה להראות את הצביעות. אני נמצאת שם ואומרת את הדעות שלי. זו מדינה דמוקרטית".

אייל ברקוביץ' על ההטרדה של הדר מוכתר: "מגיע לה כי היא כל הזמן הולכת להפגנות של השמאל", אחר כך הם יבכו שמרדכי דוד מגיע לגיא פלג...https://t.co/3EQWNLeIVZpic.twitter.com/J7b1vlgIXk

— דוד קשת (@David_Keshet_2)November 17, 2025

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר