"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן גביר נגד המשטרה: "האנרכיסיטים איבדו שליטה, חסימת הצירים - בניגוד למדיניות שלי"
השר יגיע לירושלים על מנת לפקח מקרוב על הנעשה בהפגנה מו הכנסת • בסביבת בן גביר טענו כי הוא יצטרף למפכ"ל בחפ"ק
השר בן גביר בחפ"ק | צילום: לשכת השר לביטחון לאומי

בן גביר נגד המשטרה: "האנרכיסיטים איבדו שליטה, חסימת הצירים - בניגוד למדיניות שלי"

השר יגיע לירושלים על מנת לפקח מקרוב על הנעשה בהפגנה מו הכנסת • בסביבת בן גביר טענו כי הוא יצטרף למפכ"ל בחפ"ק

איציק סבן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בא לפקח מקרוב:השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיע היום (שני) לחפ"ק המשטרתי בירושלים, ויעקוב מקרוב אחר התנהלות הכוחות בהפגנותהמחאהנגדהרפורמה המשפטית.בסביבת השר אמרו כי: בן גביר יגיע לחפ"ק עם המפכ"ל. עם זאת, לשכתו של השר לביטחון לאומי פרסמה תמונה שבה השר מופיע בחפ"ק ללא המפכ"ל.

מפגינים חוסמים את נתיבי איילון %2F%2F צילום%3A נתיבי איילון

ח"כ בן גביר אמ בתדרוך לתקשורתר כי "מה שראינו הבוקר זה אנרכיסטים שמטילים אימה על חברי הכנסת, ומאיימים על ילדה, ואחרי שהם עושים את זה, הם גם מרשים לעצמם לחסום כבישים ולהשתולל באין מפרע. אני הגעתי לכאן כדי לומר חופש ביטוי - כן, חופש מחאה - כן, אבל לא אנרכיה. ואני באתי עשינו כאן הערכת מצב משטרתית כדי להקפיד ולדאוג שהמשטרה תדאג לשמר את המדיניות של השר ושל הממשלה בישראל.

"אנחנו בעד להגן על חופש הביטוי, אבל בלי אנרכיה ובלי לאיים על הביטחון ועל ילדה אוטיסטית, בלי לאיים על אזרחים, בלי לאיים על פוליטיקאים. בלי להלך איימים. אני מקווה שהדברים האלו יבוצעו כתבם וכלשונם".

במקביל פורום הניצבים והרב ניצבים בדימוס פרסם הודעת תמיכה במפכ"ל שבתאי: "סגנון השר מוכר לנו עת היינו פעילים בשרות ולחמנו בארגוני פשיעה שניסו להלך אימה על סביבתם, פעילות זו של משטרת ישראל חסתה בצילו של סעיף 428 לחוק העונשין- סחיטה באיומים. אמירה זו מצטרפת לשורה של אמירות המלמדות על עיוות בתפיסת תפקידה של משטרה בחברה קארלו גמבינו, דון קורלאונה ואל קאפונה היו מחווירים נוכח הניסיון לתפוס את מקומם".

יורי ילון

שמונה מפגינים נעצרו הבוקר לאחר שניסו לחסום את דרכם של ח"כים. בלטהמקרה של ח"כ טלי גוטליב (הליכוד), אם לילדה אוטיסטית, שהמפגין אמר לה שתמצא פתרון כי היום היא לא תצא מהבית.

הדברים מגיעים על רקע המתיחות מול צמרת המשטרה בכלל ומפקד מחוז ירושלים, ניצב דורון תורג'מן בפרט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...