הממשלה לבג"ץ על סגירת גל"צ: "העיסוק בזה - אנומליה"
לקראת הדיון שיתקיים השבוע בבית המשפט העליון בעקבות העתירה שהוגשה, החזירה המדינה את התגובתה המוקדמת על סגירת התחנה • "החלטת הממשלה נתקבלה בסמכות חוקית מלאה, במסגרת מרות הממשלה הנבחרת על צה"ל"
,עודכן
0השמעה
הממשלה שלחה היום (שני) את תגובתה המקדימה לבג"ץ בעניין העתירה נגד סגירת גלי צה"ל לקראת הדיון שיתקיים בהמשך השבוע לאחרהצו שהוציא נשיא בית המשפט העליון. את העיסוק התקשורתי סביב הפרשה כינתה הממשלה במכתב כ"אנומליה".
כזכור,היועמ"שית הגישהלפני כשבוע את תגובתה לבג"ץ ובו כתבה כי"סגירת גל"צ אינה חוקית - הממשלה מנסה להגביל את התקשורת החופשית".
כתובת גרפיטי רוססה מחוץ לתחנת גלי צה״ל
במכתב שהגישה, כתבה הממשלה כי "החלטת הממשלה נתקבלה בסמכות חוקית מלאה, במסגרת מרות הממשלה הנבחרת על צה"ל, על בסיס תשתית משפטית מוצקה ובליווי הייעוץ המשפטי למערכת הביטחון. גלי צה"ל הוקמה בהחלטת ממשלה, וההחלטה על סגירתה נתקבלה, גם היא, בהחלטת ממשלה, לאחר הליך מנהלי תקין".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו