"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רצח נוסף תוך שעות: גבר נורה למוות סמוך לוואדי ערה

תושב מעלה עירון, בן 31, נורה בכביש 65 • גורמי רפואה פינו אותו במצב אנוש, אך בבית החולים נאלצו לקבוע את מותו • במשטרה פתחו בחקירה ובחיפוש אחר היורה

,עודכן
0השמעה
זירת הירי.צילום: משטרת ישראל

גל הרציחות לא פוסק:גבר בן 31, תושב מעלה עירון, נהרג היום (שלישי) מירי כאשר שהה בציר 65 סמוך לוואדי ערה.

גורמי רפואה פינו אותו לבית החולים הלל יפה במצב אנוש, ושם נקבע מותו.

המשטרה פתחה בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירה במסגרת החקירה שנפתחה.

רצח בקריית ביאליק

אתמול בשעות הערב, תושב קריית ביאליק כבן 23 נהרג מפיצוץ רכב בעיר.

חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו לבית חולים רמב"ם עם חבלות קשות בפלג גופו התחתון, מורדם ומונשם. בבית החולים נאבקו על חייו אך נאלצו לקבוע את מותו.

הרכב השרוף מהפיצוץ, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובש בכיר במד"א יעקב ונטורה סיפר: "הגענו במהירות למקום וראינו מחוץ לרכב שעלה באש, גבר כבן 25 בהכרה, הוא סבל מחבלות קשות בפלג גופו התחתון, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל הרדמה והנשמה ופינינו אותו בדחיפות לבית החולים תוך המשך טיפול כשמצבו קשה מאוד".

בעקבות מות הצעיר יוזמות אברהם מעדכנת

65 ערבים קיפחו את חייהם בשנת 2023 בנסיבות הקשורות לאלימות ולפשיעה. לפי הנתונים שעדכנו אתמול ביוזמת אברהם עולה כי 60 מהקורבנות היו אזרחים, וחמישה שאינם אזרחים. מתוכם 57 נורו למוות, כשיותר מחצי בני פחות מ־30. ארבע היו נשים.

בתקופה המקבילה אשתקד מספר הקורבנות עמד על 27.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר