היכן מכינים את השניצל הכי טעים בתל אביב

'מזנון 47': המקום שמשדרג את הקולינריה בשכונת התקווה

צילום יח"צ

בשיתוף מזנון 47

על פניו שניצל או סביח, בפיתה או בגט, נראים כמו מנות בסיסיות ופשוטות, וסביר להניח כי חלק שואלים את עצמם מה כבר אפשר לשדרג או לחדש בטעמים שלהם?  ובכן, יש מי שמוכיחים אחרת  – ‘מזנון 47’ ברחוב אצ”ל 47 בתל אביב.

במקום הזה מצליחים להפוך את הסביח ליצירה קולינרית לכל דבר, את השניצל למנה מושלמת, ואת השקשוקה למנה של שלושה כוכבי מישלן. כל זאת בזכות שילובים יצירתיים שמשגעים את החך והפתעות נוספות.

בזכות טכניקות הכנה מדויקות והקפדה על חומרי גלם איכותיים, כל מנה ב‘מזנון 47’ זוכה שם לתהילה של ממש, כך שאם חשבתם שסביח זה רק חציל עם ביצה ותפוחי אדמה, תחשבו שוב. מסתבר כי גם המנה הפשוטה ביותר יכולה להפוך לחגיגה של ממש כשיודעים איך לתת לה את הבמה הנכונה.

החוויה ב‘מזנון 47’ אינה מסתכמת רק באוכל, אלא גם באווירה. המקום מעוצב בפשטות נעימה, וכל מי שמגיע אל הסניף מבין כבר מהכניסה כי במקום הזה יש סיפור אהבה מיוחד לאוכל.

האווירה החמה והביתית, הניקיון מסביב, השירות האישי והאדיב, כל אלה מעצימים את מגוון הטעמים של הסביח, שניצלים, שקשוקות ומנות נוספות שאפשר לקבל בתוך בגטים או פיתות חמות וטריות, כאשר הירקות הטריים נקצצים במקום ויש גם רטבים לפנתאון.

הקצב בסניף של ‘מזנון 47’  מסחרר. לרגעים נדמה כי מדובר בתחנת הרכבת הסמוכה לאזור, כיוון שעשרות לקוחות קבועים וחדשים נכנסים ויוצאים כל הזמן, וכולם מעידים כי הכל נעשה באופן מקצועי כאשר יש טוויסט בעלילה. אתה חושב שיודע בדיוק מה תקבל, אבל כשלוקחים ביס וטועמים את המנה, יש איזה קסם שמתחולל בתוך הפה. זהו קסם שקשה להסביר במילים, אבל החיבור בין כל הטעמים פשוט שונה מכל מקום אחר, והמחירים שווים לכל כיס.

צילום יח”צ

.

אבל זה לא רק האוכל. מדובר בחוויה שלמה. השירות אישי, המקום נקי ומזמין, כאשר כל פרט קטן זוכה כאן לתשומת לב והכל סופר מוקפד. התוצאה? מנות עסיסיות וטעימות במיוחד המוגשות ברוחב לב על ידי ניסים סעדו הבעלים, איש נחמד עם לב גדול שמעניק לכל לקוח את מלוא תשומת הלב, ולא משנה כמה העומס גדול.

לסיכום ניתן לומר כי סוד הקסם של ‘מזנון 47’ טמון בשילוב הנדיר בין האוכל הפשוט שאנחנו מכירים מהבית לבין תחכום בלתי צפוי במנה המוגשת. זו הסיבה לכך שמאות מבקרים, מתושבי השכונה ועד לקוחות מכל קצוות העיר ומקומות נוספים, חוזרים פעם אחר פעם כדי ליהנות מהמנה הפשוטה שהופכת פה לאומנות של ממש. על כך לא נותר אלא להסיר את הכובע ולרצות לחזור אל ‘מזנון 47’ שוב ושוב.

אינסטגרם

טיקטוק

האמור בכתבה זו כולל תוכן ומידע מסחרי / שיווקי באחריות המפרסם ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו

 

בשיתוף מזנון 47

כדאי להכיר