בשיתוף באשר פרומז'רי
בחרו בלוח גבינות איכותי
מגש גבינות מהווה את הבסיס של מגש הגבינות שלכם, לכן קיימת חשיבות רבה לבחירת מגש גבינות בגודל הנכון ובצורה הנכונה. יתר על כן, מומלץ לוודא כי הלוח עשוי מחומר שאינו סופג לחות מהגבינות.
בחרו מגוון גבינות
בעת בה אתם בוחרים גבינות למגש שלכם, חשוב להקפיד על בחירה מגוונת של טעמים, מרקמים וצבעים. זה יעזור לכם ליצור מגש מושך מבחינה ויזואלית שהאורחים שלכם ייהנו ממנו. כמה אפשרויות גבינה פופולריות כוללות: צ’דר, ברי, גאודה, גבינת עיזים, גבינה כחולה ופרמזן.
חתכו את הגבינות כראוי
אתם יכולים להגיש גבינות רכות כמו גבינת עיזים וגבינת ברי כפי שהן. אולם יחד עם זאת, ישנן גבינות קשות יותר, כמו פרמזן וצ’דר, אותן יש לחתוך לפרוסות או לקוביות. באופן הזה אתם תקלו על האורחים שלכם במסגרת האכילה.
הוסיפו מספר תוספות
מגש גבינות אינו שלם אם הוא לא מגיע עם כמה תוספות מעניינות. חלק מן האפשרויות הפופולריות ביותר הן: לחם, קרקרים, אגוזים, ריבות ופירות. תוספות אלו יעזרו לאזן את טעמי הגבינה וגם יוסיפו עניין ויזואלי לצלחת.
סדרו את המגש בצורה אומנותית
אחרי שסיימתם לבחור את הגבינות והתוספות שיקחו חלק במגש הגבינות שלכם, הגיע הזמן לסדר אותן על המגש. אין חוקים קבועים כאשר זה נוגע לסידור מגשי גבינות, אך יש כמה דברים שאתם יכולים לעשות על מנת ליצור מגש מושך מבחינה ויזואלית. לצורך הדוגמא, אתם יכולים לסדר את הגבינות לפי צבע, טעם או מרקם.
לא תשכחו קישוטים
טאץ’ אחרון שיכול לשפר את מגש הגבינות שלכם באופן משמעותי הוא הוספה של מספר קישוטים. חלק מן הקישוטים הפופולריים למגשי גבינות כוללים: פרחים אכילים, פירות חתוכים, עשבי תיבול טריים ועוד. שימוש בקישוטים יוסיף נופך של אלגנטיות למגש הגבינות שלכם וגם יגרום לו להיראות מזמין יותר.
טיפים נוספים שיכולים לעזור
- סמנו את הגבינות כך שהאורחים שלכם ידעו מה הם אוכלים.
- הניחו את מגש הגבינות בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
- מומלץ להגיש את מגש הגבינות לצד בקבוק יין.
על ידי שימוש בטיפים שהצגנו בפניכם במאמר זה אנו בטוחים כי תצליחו להכין מגש גבינות שהאורחים שלכם יאהבו. אז בפעם הבאה שאתם מארחים, אל תשכחו להרכיב מגש גבינות ולהרשים את האורחים שלכם בדרך קלה וטעימה.
בשיתוף באשר פרומז'רי