"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא צפיתי השנה בטקס המשואות, כי הוא היה תזכורת עצובה

שוב מחלוקות על המשתתפים, שוב סערה סביב מקומות הישיבה, שוב סקירה מתישה של כמה קלוז-אפים היו על נתניהו • שיעשו מה שהם רוצים: אני נמנעתי מצפייה בטקס השנה, כי הבנתי בדיוק אל מה הוא הפך - ואל מה הפכנו כולנו

,עודכן
0השמעה
אכן, תם הטקס. הדלקת המשואות בהר הרצל ביום העצמאות, השבוע. צילום: אורן בן חקון

אני לא מתרגש מאודמטקס הדלקת המשואותומהקרקס השנתי בעניינו. מדובר בהמשכה שלהמלחמה הפנימית בתוכנו, שעיקרה שאלות הזהות הכי יסודיות שאנו מנסים להתמודד איתן בינינו לבין עצמנו כבר לא מעט שנים. ולא בהצלחה רבה. למעשה, נהפוך הוא.

עוד טקס,עוד מחלוקתעל זהות המדליקים,מיקום האורחים המכובדיםבהשוואה ללא מכובדים ולמיקומם, ועוד פעם דיון נזעם על מספר הפעמים שהראו את נתניהו. די, מוצה לגמרי העניין מבחינתי.

נשיא ארגטינה חאבייר מיליי הדליק משואה: "עם ישראל חי, לתפארת מדינת ישראל!"

שיעשו מה שהם רוצים - סמלי המדינה ומוסדותיה מעורערים מהיסוד ממילא, אולי באופן בלתי הפיך כבר. זה מה שזה, וזהו זה. עד שזה ישתנה באופן מהותי, נמשיך להתקוטט פה בכל הזדמנות באופן מבחיל ובלתי נסבל, ומתיש, ומדכא ומייאש. בכל הזדמנות שתצוץ. וברוך השם - הזדמנויות ועילות להתקוטט כאן לא חסרות.

לא צפיתי בטקס.לא כמחאה ולא כמהלך פוליטי- לא צפיתי בו כי נמאס לי שנשבר לי הלב בכל יום עצמאות מחדש. אז חגגתי עצמאות בקרב המשפחה, והתגעגעתי מאוד לימים שבהם המקום הזה הרגיש לרובנו כמו משפחה. משפחה עם בעיות ומחלוקות, אבל משפחה. תם הטקס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר