"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

5 דקות, בלי לבשל: הקישוט הכי יפה בסוכה הוא בכלל בצלחת

לא כל מנה חגיגית דורשת שעות במטבח • סלט הקפרזה הקלאסי הופך לביסים אישיים עם עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום • 5 דקות עבודה, בלי תנור ובלי בישול, ויש לכם מנה ראשונה חגיגית לסוכות

0השמעה
הקפרזה משנה צורה , שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים
הקפרזה משנה צורה | צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

חג סוכות הוא הזמן המושלם לארח, לפתוח את השולחן ולהשקיע במנות שלא רק טעימות אלא גם נראות כמו קישוט צבעוני בתוך הסוכה. אם אתם מחפשים מנה ראשונה קלילה, מרעננת ובאפס מאמץ שתגנוב את ההצגה, שיפודי קפרזה אישיים הם הפתרון המושלם.

המנה הזו לוקחת את השילוב האיטלקי הקלאסי והאהוב של עגבניות עסיסיות, גבינת מוצרלה קרמית ובזיליקום רענן, ואורזת אותו בביסים מדויקים. כשמסדרים אותם בצורה מעגלית על צלחת הגשה חגיגית, מתקבלת מנה מרהיבה שמזכירה זר חגיגי ואכיל.

מינימום עבודה, מקסימום רושם, 5 דקות הכנה, ללא בישול או אפייה.

מצרכים לכ-20 שיפודים:

  • 20 עגבניות שרי עסיסיות ומתוקות מומלץ לשלב אדומות וצהובות לצבעוניות מוגברת.
  • 20 כדורי בייבי מוצרלה טרייה.
  • 20 עלי בזיליקום רעננים.
  • 2 כפות שמן זית איכותי, לזילוף.
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם.
  • רוטב בלסמי מצומצם לזילוף וחיזוק טעמים.
  • ציוד נדרש: 20 שיפודי עץ קטנים או קיסמים מעוצבים.

אופן ההכנה:

  1. הרכבת השיפוד: משחילים על כל שיפוד עגבניית שרי, עלה בזיליקום טרי מקופל לחצי במידת הצורך וכדור מוצרלה.
  2. סידור והגשה: מסדרים את השיפודים על צלחת הגשה שטוחה בצורה מעגלית כמו זר או בשורות מדורגות, ליצירת מראה חגיגי ועשיר.
  3. תיבול - ממש לפני ההגשה: מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל שחור, ומסיימים בזילוף פוטוגני של בלסמי מצומצם.

View this post on Instagram

A post shared by Neli Howard | Delicious Meets Healthy (@deliciousmeetshealthy)

טיפ לשדרוג:

להעמקת מנעד הטעמים, שזרו על השיפוד זית קלמטה מגולען או קוביית אבטיח קרה לקבלת ניגודיות מתקתקה ומרעננת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר