"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא רק פסטה: ארוחות הצהריים שהכי נוח לקחת לעבודה
הכנו לכם רשימה של רעיונות חכמים לארוחות ונשנושים שאפשר להכין בקלות, לקחת בלי התעסקות מיותרת, לא להריח בכל המשרד – ולהישאר שבעים ומרוצים גם במהלך יום עבודה עמוס
טורטייה. צילום: יעל בונפיס

לא רק פסטה: ארוחות הצהריים שהכי נוח לקחת לעבודה

הכנו לכם רשימה של רעיונות חכמים לארוחות ונשנושים שאפשר להכין בקלות, לקחת בלי התעסקות מיותרת, לא להריח בכל המשרד – ולהישאר שבעים ומרוצים גם במהלך יום עבודה עמוס

אופיר רבינוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עוד שבוע של עבודה מתחיל, ואין מה לעשות המחשבה הראשונה אחרי הקפה בבוקר היא כמובן – מה נאכל בצהריים? להזמין כל יום ארוחת צהריים לעבודה זה לא הכי חסכוני וגם יכול להימאס, אבל לפעמים להביא איתנו אוכל מוכן מהבית זה לא הדבר הכי נוח – אולי אין איפה לחמם, האוכל יסריח, לא ישמר מספיק טרי?

בדיוק בגלל זה, הכנו לכם רשימה של ארוחות הצהריים והנשנושים הכי נוחים לקחת איתנו לעבודה. כאלה שלא עושים בלגן, לא מסריחים את המשרד, קלים לסחיבה לא מכבידים עלינו, ובעיקר, טעימים ומשביעים.

חומוס (אילוסטרציה), צילום: דודו גרינשפן

נשנוש ירקות וחומוס

באופן מפתיע, דיפ של חומוס זה הדבר. כמה ירקות חתוכים עם כלי קטן של חומוס זה אחלה נשנוש לצהריים בעבודה. לא מסריח, לא מלכלך, לא חייב מקרר וקל ממש לקחת בתיק. ובונוס חשוב חומוס זה גם חלבון, אז אנחנו לגמרי מסודרים.

גרנולה (אילוסטרציה), צילום: מידג'רני

יוגורט עם גרנולה

אין רשימה קלה ללא יוגורט עם תוספות. יוגורט לבחירתכם בכל טעם וצבע, עם גרנולה בכל טעם וצורה. אפשר להוסיף קצת פירות קלים, תפוח, אגס, פירות יבשים – קל טעים ובריא. מנה שלוקחת פחות מחמש דקות הכנה.

טורטיה (אילוסטרציה), צילום: יח"צ

טורטייה עם חזה עוף

בעידן של היום יש קצת זלזול בטורטייה, וחבל. טורטייה עם חסה, בצל, חזה עוף, אבוקדו ועגבנייה יכולה להיות משהו מופלא. גם כאן אין צורך במקרר, אין ריח, יש חלבון. נכון שיש הכנה של חזה עוף, אבל זה בקטנה לגמרי ושווה את זה.

סלט ירקות (אילוסטרציה), צילום: Getty Images/iStockphoto

סלט ירקות עשיר

סלט ירקות לא חייב להיות רק מלפפון ועגבנייה. לגמרי אפשר לשדרג עם קינואה, ברוקולי, כרובית, תירס, בטטה וחזה עוף או פרגית חתוכה. רוטב בכלי קטן בצד ואתם מסודרים. זו גם מנה שאפשר להכין באותו הבוקר, ערב לפני ואפילו להרכיב במשרד, קצת הפסקה מהעבודה לטובת חיתוכי ירקות.

אורז וירקות מוקפצים (אילוסטרציה), צילום: מאיה דרין

אורז עם ירקות ומנת בשר

מנת אורז עם ירקות כמו ברוקולי, כרובית, גזר ואפונה, יחד עם קציצות בשר או קבבים. כאן כן יש צורך במיקרוגל, אבל לגמרי אפשר להכין הכל ערב לפני ואז בעבודה רק לחמם וליהנות.

פסטה עגבניות, עוף ופירורי לחם (אילוסטרציה), צילום: מאיה דרין

פסטה/פתיתים

לצעירים שעובדים בעבודה של גדולים, פסטה או פתיתים ברוטב עגבניות עם נקניקיות. אין כמו פסטה צדפות ברוטב עגבניות עם נקניקיות, מנה שישר זורקת אותנו לילדות. גם במנה הזאת יש צורך בחימום, אבל הכנה לילה לפני ממש מקלה על ארוחת הצהריים של מחר. מנה מנחמת, כיפית ועובדת תמיד.
קופסת בורגול עם ירקות קלויים

בורגול, קישוא, פלפל, בצל סגול וקוביות חזה עוף או חומוס, עם טחינה או ויניגרט בצד. מחזיק מעולה, טעים גם קר וגם חמים, ומשאיר תחושה טובה בלי כבדות. למי שפחות אוהב בורגול, אפשר לגמרי לשנות לקוסקוס עם ירקות.

בקיצור, אין צורך להזמין כל יום, עם קצת מחשבה מראש אפשר לאכול בעבודה טעים, נוח ואפילו בריא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...