שרונה מרקט בתל אביב מתמלא שוב בריחות סוכר, וניל ושוקולד: מהדורתו החמישית של פסטיבל הקינוחים תתקיים השנה בין התאריכים 12-14 בנובמבר, ותהפוך את מתחם המרקט לחגיגה גדולה של מאפים, עוגות, קינוחים אישיים, שוקולדים ופינוקים עונתיים - חלקם במהדורה מוגבלת במיוחד שנוצרה עבור האירוע.
בפסטיבל ישתתפו עשרות קונדיטורים, אופים ושוקולטיירים מהבולטים בישראל, מאכזיב שבצפון ועד שדרות בדרום, שיגיעו עם יצירות מתוקות בעבודת יד. בין השמות הבולטים ניתן למצוא את עמוסרי, שני קידר כהן, Holy Crack Pie, Gabby’s Goodies, Buyanover Bakery, Casa Tua, Ka-fu, Fika, Fatish, אלה פטיסרי, ליבי פטיסרי, אסף גרושבסקי, תושה, הברוליה, Loran’s, ועוד רבים.
מה מחכה לכם?
שני קידר כהן תציג את עוגת השוקולד פייטה, שכובשת את הרשתות החברתיות; עמוסרי יגיע מרחובות עם להיטיו המתוקים שמושכים תורים ארוכים; Holy Crack Pie תציע גרסה מיוחדת של קראק פאי סינבון עם גלייז שנוצרה במיוחד לפסטיבל.
גבריאלה מגבי'ז גודיז משוק הכרמל תשיק את נבחרת העוגיות החדשה שלה, כולל עוגיית ברוקי (בראוני וקוקי באחד) ועוגיית קינמון למכורים.
אסף גרושבסקי יציע את הקנולי האיטלקיים שלו במבחר מילויים, את הטירמיסו האגדי בסירי ג’חנון, וגם מאפי ספולייטלה במהדורה מוגבלת.
גיא ברדה, מתמודדת מאסטר שף בעונה הנוכחית, תגיע עם מותג הג’לטו שלה Ka-fu ועם שלל גלידות אסייתיות בעבודת יד - סטיקי רייס מנגו, תה תאילנדי וקפה ויאטנמי.
הקונדיטור אלון בויאנובר מ־Buyanover Bakery ימכור קינוחי ראווה כמו קינוח ורד, קינוח אגס וקינוח פול קפה, והשף האיטלקי אנדריאה מאג’י מ־Casa Tua יגיש מבחר מאפי קורנטו איטלקיים וקינוח לימון ייחודי.
הפסטיבל יכלול עשרות דוכנים מעוצבים, טעימות, והפתעות מתוקות - עם אפשרויות גם לטבעוניים, לשומרי כשרות ולחובבי מאפים ללא גלוטן.
הכניסה חופשית.
12-14 בנובמבר 2025
רביעי-חמישי: 10:00-22:00, שישי: 09:00-15:00
שרונה מרקט, אלוף קלמן מגן 3, תל אביב.

