"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יגיעו גם מגוש דן": הפארק הדרומי שיספק אלפי משרות חדשות?

החלו העבודות להקמת "טרה פארק" באשקלון, שמתיימר להפוך לפארק ההייטק הגדול בישראל • ראש העירייה תומר גלאם: "נמצב את העיר כמטרופולין החדש של ישראל"

, עודכן
0השמעה
החלו העבודות להקמת TERA PARK באשקלון , צילום: 3D VISION (הדמיה)

בשורה לתושבי אשקלון והסביבה: החלו העבודות להקמת TERA PARK, שמתיימר להפוך לפארק ההיי-טק הגדול בישראל.

הפארק יהווה מרכז תחבורתי חדיש ונגיש ויכלול גם תחנת רכבת חשמלית חדשה, שתאפשר הגעה נוחה מגוש דן והדרום. במרכזו יוקם גשר להולכי רגל אשר יחבר בין מרכזי התעסוקה ובן חלקי הפארק. במתחם סמוך יוקמו כ-21 מרכזים לוגיסטיים תומכי תעשייה מתקדמת.

עבודות התשתית והפיתוח בפארק צפויות להסתיים בתוך כשלוש שנים. במסגרת זו יקודם שת״פ עם המרכז הרפואי האוניברסיטאי ברזילי, המכללה האקדמית אשקלון ובמסגרת מיזם היי-טק שכולל שיתוף פעולה עם חברת talent01 העולמית האחראית על הכשרות הייטק.

הפארק ימוקם לצד שכונת "עיר היין", הכוללת 11,000 יחידות דיור, ושכונת "אבן עזרא", הכוללת 5,000 יחידות דיור - שתיהן במרחק הליכה קצר מהפארק.

במסגרת ההכרזה הממשלתית על אשקלון כאזור עדיפות לאומית א׳ לתעשייה, תעסוקה ומסחר, צפויים היזמים והמשקיעים בפארק לקבל שורה של הטבות, בהן תמריצים ממשלתיים, בדמות מענק הקמה, תמריצי מס, תכנית להעלאת הפריון, מענקיםלטכנולוגיות ייצור מתקדמות והטבות נוספות.

ראש עיריית אשקלון, תומר גלאם: "בעזרת הפארק, נוכל למצב את העיר אשקלון כמטרופולין החדש של ישראל וכאחת הערים האטרקטיביות ביותר. אנחנו כבר בדרך לשם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר