העבודות להרחבת בת חפר (תמ"ל 1017), הכוללות 1,000 יחידות דיור בבנייה רוויה ובנייה צמודת קרקע, ו-230 יחידות של דיור מוגן, יוצאות לדרך. בשבועות הקרובים יחלו עבודות הפיתוח של שלב א' להרחבת היישוב, במסגרתו ייבנו כ-600 יח"ד.
פרויקט ההרחבה מתוכנן כך שהבינוי החדש ישתלב עם הבינוי הקיים, ובנוסף יחודש מרכז היישוב: ייבנה מבנה נוער חדש, ישודרג כביש 5714 (כולל שביל אופניים במקטע שלאורך היישוב), ייבנה אזור תעסוקה חדש, יוקם בית ספר תיכון חדשני, אשר ישלב מגוון מסלולים ייחודיים בדגש על מנהיגות וקהילתיות, יוקמו שטחי ציבור, שטחי ספורט ופנאי נוספים, ביניהם סקייט פארק חדש, פאמפטרק ועוד.
רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום
מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>
לדברי ראש המועצה, ד"ר גלית שאול: "הרחבת בת חפר היא הזדמנות לצעירות וצעירי עמק חפר להישאר בעמק ולבנות בו את ביתם. פרויקט ההרחבה אף יתרום רבות לשמירה על הרצף הדמוגרפי".
במסגרת התוכנית, שאושרה על ידי המדינה לפני מספר שנים, שווקו עד כה כ-600 יח"ד על ידי רשות מקרקעי ישראל, ובהמשך ישווקו עוד 400 יח"ד. היחידות בשלב השני ישווקו עם ביצוע המקטע הדרומי של כביש 444, מהחיבור לכביש 5803 ועד החיבור לכביש 57. זאת על מנת להפחית עומסי תנועה בכבישים הקיימים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו