קבוצת אבני דרך נכנסה לשותפות אסטרטגית בפרויקט יובל של חברת צברים בשכונת קריית יובל בירושלים. גל אריאל, זרוע הביצוע של אבני דרך, תשמש כקבלן המבצע. היקף התקבולים מוערך בכ-155 מיליון שקל.
היתר בנייה כולל 70 יחידות דיור חדשות, בנוסף ל-80 הקיימות, ב-5 בניינים בני 7 קומות וחניון תת קרקעי. באזור מתוכנן פיתוח סביבתי נרחב - שטחים ירוקים, פינות משחק ופנאי, אמפי לשימוש הדיירים ומצפה אל
השכונה הוקמה בשנות ה-70 של המאה הקודמת ועד לאחרונה לא עברה שינוי או שידרוג תשתיות. לפני מספר שנים השכונה הוגדרה על ידי עיריית ירושלים כמועדפת לצעירים ומהווה בשנים האחרונות מוקד משיכה למשפחות צעירות רבות.
רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום
מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>
"אנו צופים שביצוע הפרויקט יחל תוך שבועות בודדים", דיווח רוני צברי, המנכ"ל והבעלים של צברים. "בימים אלה החברה מקדמת ומבצעת פרויקטי התחדשות עירונית באזור המרכז בהיקף של מאות יחידות דיור".
יאיר כהן, המנכ"ל והבעלים של קבוצת אבני דרך, הוסיף: "החברה, שאכלסה בעשור האחרון יותר מ-1,000 יח"ד ונמצאת בשלבי תכנון ובנייה של כ-2,500 יח"ד, משקיעה מאמצים רבים בפיתוח מנועי צמיחה חדשים להרחבת פעילותה באזורים גיאוגרפיים חדשים. הפרויקט מצטרף לשני פרויקטים נוספים של החברה בירושלים, בשכונת ארנונה ורחוב ברזיל בקרית יובל. אנו ממשיכים לבחון כניסה לפרויקטים עתירי היקף בירושלים ומחוצה לה כבר בעתיד הקרוב".
קריית יובל היא אחת השכונות הגבוהות בירושלים, הצופה על נוף פתוח לעיר. היא ממוקמת בדרום־מערב ירושלים על מרומי רכס בין הר הרצל ושכונת עין כרם ממערב. לאחרונה הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה אישרה כי תוואי הקו הסגול של הרכבת הקלה יעבור בשכונת היובל ויקשר אותה לכל חלקי העיר.
עורכי הדין שטיפלו בעסקה הינם עו"ד שי דנן מטעם אבני דרך ועו"ד יונתן טיסונה ועו"ד שירן גבע ממשרד עמית, פולק, מטלון ושות' מטעם קבוצת צברים. משרד עו"ד עמית פולק מטלון ושות' הם גם המשרד המלווה את פרויקט יובל. קרן יסודות תעניק ליווי בנקאי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו