"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תל אביב צפון ומרכז: האזור מתחדש

דרך השלום, לב תל אביב, רמת החייל - ההתחדשות העירונית משנה את פני תל אביב

, עודכן
צילום: הדמיה: 3Dvision // רם אדרת בפרויקט הרוגי מלכות בתל אביב

דרך השלום עומדת לשנות את פניה בשנים הקרובות ולהתחדש בשרשרת מגדלים ו-3,000 דירות במסגרת תוכנית ענק של התחדשות עירונית. חברת שיכון ובנוי זכתה במכרז של החברה הממשלתית דירה להשכיר לבניית פרויקט להשכרה ארוכת טווח עם 164 דירות.

על דרך השלום 87-89 מקדמת חברת אורון נדל״ן פרויקט פינוי-בינוי, במסגרתו ייהרסו שני בניינים, הכוללים 72 יחידות דיור, ובמקומם יוקמו 172 יח"ד בארבעה מגדלים - שניים מהם על דרך השלום ושניים לכיוון רחוב עמישב שעל גבול גבעתיים. הפרויקט צפוי לכלול, כמובן, גם פתרונות חניה עבור הדיירים.

אורון נדל"ן בדרך השלום תל אביב // הדמיה: אורון נדל"ן
אורון נדל"ן בדרך השלום תל אביב // הדמיה: אורון נדל"ן

בלב תל אביב בונה אפריקה ישראל פרויקט ייחודי בין אבן גבירול, ז'בוטינסקי וארלוזורוב, על הצטלבות של שני קווי הרכבת הקלה - האדום והסגול. ייבנו שני מגדלים בני 50 קומות עם 668 יח"ד. על התכנון אחראי אבנר ישר ממשרד ישר אדריכלים, והאדריכלית אורלי שרם אמונה על עיצוב הפנים.

ברחוב הרוגי מלכות ברמת החייל, פחות מ-300 מטר מתחנת הקו הירוק, מקימה חברת תנופה בעיר מקבוצת רם אדרת את פרויקט הרוגי מלכות 12-10. מדובר בפרויקט תמ"א 38/2 במסגרתו ייבנה בניין בוטיק בן 5 קומות ו-21 דירות.

שיכון ובינוי בפרויקט דירה להשכיר בדרך השלום // הדמיה: olin
שיכון ובינוי בפרויקט דירה להשכיר בדרך השלום // הדמיה: olin
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר