קולנוע ליד הבית

בקרוב: תושבי עפולה לא יאלצו לנסוע חצי שעה בשביל לראות סרט

צילום: יח"צ // בלו ואלי עפולה. מרכז תרבות, פנאי, מסחר ותעסוקה

איש העסקים ענאן שמשום מנכ"ל קבוצת בני פאוזי שמשום, שהוביל את מהפכת הענק בשוק משקאות האנרגיה עם משקה האנרגיה בלו, מקים באזור העמקים מרכז בילוי וקניות בהשקעה של 95 מיליון שקלים, שייקרא בלו ואלי.

בתוך שנתיים מתכנן שמשום להשיק את המרכז בקרבת העיר עפולה. מתחם הפנאי יתפרש על פני כ-17 אלף מ"ר ויכלול קומפלקס קולנוע מפואר על 2,000 מ"ר עם 9 אולמות קולנוע, מסעדות ייחודיות, חנויות מסחר ואטרקציות לכל המשפחה.

המתחם החדש תוכנן על ידי חברת האדריכלים S.O כמבנה מודרני ומקורה. הוא יעניק לראשונה לתושבי האזור אפשרות ליהנות מבילוי בקולנוע באזור מגוריהם ולא יאלץ אותם לנסוע מרחק של חצי שעה ויותר. המרכז צפוי לספק אלפי הזדמנויות תעסוקה לתושבי האזור. בימים אלה מתנהלים מגעים עם שוכרים פוטנציאליים לשטחי המסחר.

ענאן שמשום: "אנחנו שמחים על הזכות שניתנה לנו לייצר מתחם בילוי ופנאי ענק וראשון מסוגו באזור העמקים, שייתן לא רק מענה תרבותי לתושבי האזור, אלא גם ייצור אלפי מקומות תעסוקה חדשים לתושבי הסביבה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר