"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אירוויזיון 2019: הזמרת האוקראינית לא תגיע לישראל
גם באוקראינה האירוויזיון מעורר עניין רב • נציגת המדינה סירבה לבטל את סיבוב ההופעות שלה ברוסיה ובעקבות זאת לא תשתתף בתחרות
צילום: AP // מארוב

אירוויזיון 2019: הזמרת האוקראינית לא תגיע לישראל

גם באוקראינה האירוויזיון מעורר עניין רב • נציגת המדינה סירבה לבטל את סיבוב ההופעות שלה ברוסיה ובעקבות זאת לא תשתתף בתחרות

, עודכן

הצרות של אוקראינה:היריבות בין רוסיה לאוקראינה תקעה יתד בתחרות הזמר האירופאית וגם השנה תשפיע על התחרות.

נציגת המדינה, מארוב, שנבחרה בסוף השבוע ומהר מאוד הפכה לאחת המועמדות המעניינות בתחרות, הודיעה שלא תחתום על החוזה.

• השופטים החדשים של "הכוכב הבא"?

• אסתר ויהונתן מ-MKR: "הם רוצים את כל הזכייה שלנו"


סירבה לבטל את סיבוב ההופעות שלה ברוסיה ועל כן לא תגיע לישראל. מארוב // צילום: AP

הסיבה: הזמרת התבקשה על ידי המדינה לבטל את סיבוב ההופעות שלה אצל השכנה היריבה, רוסיה. מארוב, שכבר כיכבה בראש המצעדים ברוסיה, סירבה והודיעה שלא תגיע לאירוויזיון בתל אביבבמאי הקרוב.

לא פעם במהלך השנים חדרה היריבות בין המדינות לתחרות שמתיימרת להיות אפוליטית. בשנת 2016 זכתה נציגת אוקראינה בתחרות עם השיר "1944". הטקסט של השיר עוסק בגירוש בני העם הטטרי מחצי האי קרים בשנות ה-40 על ידי ברה"מ.

בשנת 2017 רוסיה ביטלה את השתתפותה באירוויזיון שהתקיים בקייב, בשל סירוב אוקראינה לארח את הנציגה הרוסייה שביקרה בקרים. בעקבות הזאת אוקראינה נקנסה על ידי איגוד השידור האירופאי ויוליה סמילוב הרוסייה השתתפה באירוויזיון 2018.

• יוצאים לדרך: מנחי האירוויזיון נפגשו

• רוצים להישאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

• דודו פארוק מקונדומים, נטע ברזילי מפאייטים

• מצביעי ימין: יש להשקיע יותר באירוויזיון

• דחייה בצילומים: משבר חריף בדרך לאירוויזיון

• קוראי "ישראל היום" קבעו: לא משלמים על האירוויזיון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...