תפוסה או לא?

כוכבת "משתגידי" ו"ביפ קומדי האוס", נטלי דדון, עושה קולות של קאמבק לאקס • אחרי חודשים שבהם היתה רווקה מבוקשת, נצפתה דדון עם האקס החיפאי שלה במועדון בת"א

צילום: מאיר פרטוש // דדון. עדיין לא קאמבק

תפוסה או לא- כוכבת "משתגידי" ו"ביפ קומדי האוס", נטלי דדון (25), עושה קולות של קאמבק לאקס. אחרי חודשים שבהם היתה רווקה מבוקשת, נצפתה דדון באחד המועדונים בת"א כשהיא צמודה לאקס החיפאי שלה, יניב בראון (40). השניים, למי שלא יודע, יצאו שנתיים ונפרדו. מקורבים לדדון סיפרו כי לא מדובר בקאמבק, ובראון הגיע כדי לאחל מזל טוב לדדון ליום הולדתה.

משנה שם משנה מזל. לפני כמה ימים הגיע הקואוצ'ר של המדינה, אלון גל, למשרדים של רשת לטובת עריכות אחרונות לסרט שלו. אחרי כמה דקות על כיסא העריכה, החליט גל ששם הסרט "מי אתה באמת, אלון גל-" לא מצלצל לו טוב באוזן וביקש לשנות את השם. בהתחלה אמרו שזה בעייתי, וכשהוא התעקש החליטו לשנות לשם שהוא רוצה: "שלא על מנת להצליח". תפסנו אותו מגיע על אופניים למשרדים.

אחרי אילנית. החצי הטלוויזיוני של אילנית לוי, מושיק גלאמין, מקבל עוד תוכנית. עד שתחזור התוכנית שלו ושל לוי למסכי ערוץ המוסיקה, גלאמין קיבל תוכנית חדשה בשם "לכו חפשו" שתעלה בימים הקרובים בערוץ הילדים. גלאמין מגיש גם תוכניות בערוץ החיים הטובים ובערוץ האוכל.

נתפס על חם- אם גם אתם ראיתם את שלום מיכאלשווילי נכנס לאחת מחנויות הסקס באמסטרדם ובודק כל מיני אביזרים, נספר שלא מדובר בתחביב חדש - הוא ובמאי "עספור" רני סער חיפשו כמה אביזרים לצורך צילומי הסידרה.

שבן נרתם. בין הופעות לארגונים לקראת חתונתו הקרבה, שלומי שבן קיבל הצעה להופיע בערב התרמה למחלקת הילדים של בית החולים וולפסון.

בלי למצמץ ולמרות שזה היה בהתרעה קצרה, הוא הגיע לביתו של איש העסקים משה ארקין בכפר שמריהו עם הפסנתר שלו, ונתן הופעה לכל האנשים שהיו מוכנים לפתוח את הכיס ואת הלב ולתרום. במוזמנים: מנכ"ל סלקום עמוס שפירא, מנכ"ל פלאפון גיל שרון וראש המוסד לשעבר אפרים הלוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר