הבית של אשתו השלישית של מייסד כת הסיינטולוגיה רון האברד, מרי סו האברד, יכול להיות שלך – זאת בגלל העובדה שהכלב שלה הלך לעולמו בשנה שעברה. אתר הנדל"ן "קורבד אל.איי" דיווח בשבוע שעבר שהבית בקליפורניה זמין לקנייה – בסכום הפעוט של 2.495 מיליון דולר. אתר הנדל"ן ציטט שמועות שפורסמו אשתקד על ידי הבלוג "אנדרגראונד באנקר". האתר שמתמקד בסיינטולוגיה, מנוהל על ידי העורך הראשי של האתר "The Raw Story", טוני אורטגה.

הבית ניתן לכאורה במתנה למרי סו האברד, אחרי ששוחררה מבית הכלא ב-1984 לאחר שהורשעה בקשירת קשר, והיא חיה בו עד שנפטרה ב-2002, כך לפי האנדרגראונד באנקר – שמוסיף כי היא שימשה לעזרו של רון הבארד. הבלוג דיווח על קרן שניתנה למטפלת שלה, נוויל פוטר, עבור שלושת ילדיה.
"פוטר הייתה אחד מארבעה אנשים שטיפלו במרי סו בימיה האחרונים", נכתב בבלוג. "והיה דייר נוסף בבית שמרי סו רצתה לוודא שיטפלו בו בסגנון שהיא הייתה רגילה אליו. מדובר בכלב השי צו הלבן והצמרירי שלה, ששמו טי-זו. בצוואתה, מרי סו האברד ביקשה שהבית יישאר בידי המשפחה כל עוד הכלב בחיים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו