"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
{"name":"\u05d3\u05e0\u05d9 (\u05d3\u05e0\u05d9\u05e1) \u05e1\u05d9\u05d8\u05e8\u05d9\u05e0\u05d5\u05d1\u05d9\u05e5 - \u05d4\u05d9\u05d5\u05dd"}
דף הבית/נבחרת הכתבים/דני (דניס) סיטרינוביץ

דני (דניס) סיטרינוביץ

דני (דניס) סיטרינוביץ שירת 25 שנה במגוון תפקידי פיקוד ביחידות האיסוף והמחקר המובילות באמ"ן ובנספחות אמ"ן בשגרירות ישראל בוושינגטון. לשעבר ראש ענף איראן בחטיבת המחקר וכיום עמית מחקר במכון "Atlantic Council"

הכתבות שלדני (דניס) סיטרינוביץ

טראמפ רוצה "דיל": כך עשוי להיראות הסכם הגרעין עם איראן - ואלו הסיכונים שבו

הנשיא האמריקני בלם את ישראל ודוחף להסכם גרעין חדש עם איראן, שהוא מעוניין לנצל את חולשתה הנוכחית של טהראן • כיצד עשוי להיראות הסכם כזה? הגבלת העשרה ל-3.67%, פיקוח הדוק והוצאת החומר המועשר - תמורת הסרת סנקציות והקלות כלכליות • הדילמה הישראלית: עסקה שתרחיק את איראן מפצצה לחודשים רבים, אך תחזק את המשטר ותחסום את האופציה הצבאית • לוח זמנים דוחק: אם לא יושג הסכם בשבועות הקרובים, מנגנון הסנאפבק עלול להוביל להסלמה דרמטית באזור