"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

ביום העמוס בנתב"ג: עיכובים משמעותיים בטיסות

נוסעים רבים ממתינים בתורים ארוכים בנתב"ג, בגלל תקלה במערכת הדרכונים • היום צפויים לעבור בנתב״ג כ-64 אלף נוסעים, כאשר כ-34 אלף מתוכם צפויים להמריא לחו"ל

,עודכן
0השמעה

תורים ארוכים בנתב"ג בשל תקלה במערכת הדרכונים

נוסעים רבים ממתינים היום (חמישי) בתורים ארוכיםבנתב"ג, בגלל תקלה במערכת הדרכונים בנמל התעופה, שגורמת לתורים ארוכים מאוד כבר יותר משעה. התקלה מתרחשת ביום העמוס ביותר בנמל התעופה בן גוריון מאז תחילת מלחמת חרבות ברזל.

נכון לעכשיו, אין צפי לתיקון התקלה וברשות האוכלוסין מודעים לתקלה ומנסים לפתור את הנושא. בינתיים, העובדים בנמל התעופה בן גוריון פועלים באופן ידני, מזוודות מועלות באיטיות ונוסעים רבים ממתינים בתורים ארוכים כבר זמן רב בנתב״ג. בשדה התעופה הודיעו במערכת הכריזה כי לוח הטיסות יתעדכן בהתאם.

תורים ארוכים בנתב"ג,צילום: ללא

היום צפויים לעבור בנתב"ג כ-64 אלף נוסעים כאשר כ-34 אלף מתוכם צפויים להמריא לחו״ל וכל השאר חוזרים לארץ.

היעדים אליהם יבוצעו הכי הרבה המראות היום הם יוון עם 33 המראות, קפריסין עם 18 המראות, ארה״ב עם 13 המראות וגיאורגיה ואיטליה עם 10 המראות.

מרשות האוכלוסין נמסר: "מדובר בתקלה טכנולוגית רוחבית, הנבדקת ומטופלת ברגעים אלה. אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמת לנוסעים.
בגמר הטיפול, התקלה תתוחקר לבדיקת נסיבותיה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר