"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החל מהחודש הבא: אלו התושבים שיזכו להנחות משמעותיות בטיסות לאילת
משרד התחבורה הודיע כי תושבי העיר הדרומית וחבל אילות יהיו אלו שיזכו להטבה, אך במקביל – מנכ"ל ארקיע פרסם הודעה שפונה לשרה רגב: ההטבה צפויה להסתיים במהרה • לדבריו, החברה מעוניינת להעביר את כל פעילותה לטרמינל 1: "זו הדרך היחידה להבטיח מחירי טיסה מוזלים"
רצועת בתי המלון באילת . צילום: יהודה בן יתח

החל מהחודש הבא: אלו התושבים שיזכו להנחות משמעותיות בטיסות לאילת

משרד התחבורה הודיע כי תושבי העיר הדרומית וחבל אילות יהיו אלו שיזכו להטבה, אך במקביל – מנכ"ל ארקיע פרסם הודעה שפונה לשרה רגב: ההטבה צפויה להסתיים במהרה • לדבריו, החברה מעוניינת להעביר את כל פעילותה לטרמינל 1: "זו הדרך היחידה להבטיח מחירי טיסה מוזלים"

שמעון יעיש
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בזמן שמחירי הטיסות לחו"ל גבוהים, רבים מתלוננים גם על מחירי טיסות הפנים בקו שבין נמל התעופה בן גוריון לאילת. בתגובה, במשרד התחבורה פרסמו היום (שני) כי מחירי הטיסות לעיר הדרומיתצפויים לרדת באופן משמעותי עבור חלק מתושבי המדינה, כשמי שיהיו זכאים להנחות יהיו תושבי אילת וחבל אילות.

על פי הודעת משרד התחבורה, מחירי הטיסות יעמדו על 99 שקלים לכיוון, במהלך שקודם יחד עם עירייתאילת, וזאת לצד טיסות ללא עלות שבהן יכולים להשתמש המפונים ששוהים בעיר ובסביבתה. מנכ"ל משרד התחבורה משה בן זקן הוציא השבוע מבחני תמיכה לארקיע וישראייר להשתתפות המדינה בעלויות הטיסות. רשות התעופה האזרחית תשלם 101 שקלים על כל נוסע שיממש טיסה בכרטיסים אלו על פי תחשיב של משרד התחבורה, לפיו תשלום של 200 שקלים עבור טיסה הוא מחיר סביר.

אילת, צילום: דויד פרץ

בהודעה נכתב כי מדובר במטוסים שבהם לפחות 50 מושבים, כאשר חברות התעופה גם מתחייבות לשמור מספר מקומות סביר בכל טיסה על פי שיקוליהן, בפרק זמן סביר לפני ביצוע הטיסה בפועל.

היישובים שיהיו זכאים להטבה מאזור חבל אילות הם: אילות, גרופית, לוטן, סמר, קטורה, אליפז, יהל, נאות סמדר, באר אורה, יטבתה, נווה חריף ושיטים. גם תושבי היישובים חוות ערנדל, שיכון המשפחות בעובדה והיישוב הקהילתי שחרות ייהנו מהוזלות אלו.

מטוס ארקיע (ארכיון), צילום: קוקו

במקביל להודעת משרד התחבורה, מנכ"לארקיעהוציא הודעה שמכוונת לשרת התחבורה מירי רגב, ובה כתב כי מדובר בהטבה מוגבלת שתסתיים תוך זמן קצר, מכיוון שהחברה מעוניינת להעביר את כל פעילותה לטרמינל 1על מנת לייעל תהליכים ולאפשר להטבה להתקיים בהיקף רחב יותר. בשלב זה, רק חלק מטיסות ארקיע מופעלות מטרמינל 1. כזכור, מסי הנמל בטרמינל 1 זולים יותר מאשר בטרמינל 3, ובנוסף תפעול הטיסות משני טרמינלים שונים גורם לעלויות נוספות עבור חברות התעופה.

עוז ברלוביץ, מנכ"ל ארקיע: "הדרך היחידה להבטיח לתושבי אילת וחבל אילות מחירי טיסה מוזלים לאורך זמן ובאופן שיגביר את תדירות הטיסות בקו נתב"ג-רמון, הינה באמצעות ריכוז כלל פעילותה של ארקיע בטרמינל 1".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...