"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האם יש סכנת ביטול טיסות בעקבות המצב הביטחוני? בדקנו

לאחר שהכוננות ברחבי הארץ עלתה עקב חיסולו בשבוע שעבר של בכיר איראני בסוריה, בכיר בענף התעופה הסביר ל"ישראל היום" כי אין חשש מביטולי טיסות • עם זאת, הוא הדגיש: "הכל יכול לקרות בתקופת מלחמה

,עודכן
0השמעה
נוסעים בנתב"ג. צילום: קוקו

מאז חיסולובשבוע שעברשל מוחמד רזא זהדי, בכיר איראני שפעל בסוריה ובלבנון,עלתה הכוננותברחבי הארץ. במקביל לכך, ישראלים רבים הזמינוטיסותלחו"ל לשבועות הקרובים, וכעת עולה השאלה – האם העלאת הכוננות צפויה להשפיע על חברות התעופה?

בכיר בענף התעופה בישראל הסביר ל"ישראל היום" כי נכון לעכשיו, אין ביטולי טיסות, אין חשש ואין צפי לביטולים. "עם זאת, הכל יכול לקרות בתקופת מלחמה, בהתאם למצב הביטחוני. אנחנו עוקבים אחרי כל מה שקורה, ונקבל החלטות שקולות בהתאם למצב", אמר.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

תורים ארוכים מאוד בהמתנה לבידוק בנתב"ג, בינואר

בדיקה מול חברות התעופה העלתה כי כרגע אין כוונה לבצע שינויים בלוח הטיסות וכי אין צפי לביטולים חריגים בעקבות המצב. גורם באחת מחברות התעופה הסביר ל"ישראל היום": "אנחנו תמיד מוכנים לכל תרחיש, אבל כרגע אין הוראה משום כיוון לבטל או לשנות משהו. אנחנו ממשיכים כרגיל, וכמובן שאם יהיה שינוי כלשהו, ניידע את הציבור. אנחנו מקווים ומאמינים שיהיה בסדר".

על פי נתוני רשות שדות התעופה, מאות אלפי נוסעים צפויים לעבור בנמל התעופה בן גוריון במהלך השבועות הקרובים, כאשריום השיאצפוי להיות ב-21 באפריל, אז יעברו במקום כ-60 אלף נוסעים. מאז פרצה מלחמת "חרבות ברזל" לפני חצי שנה, מספרי הנוסעים בנתב"ג נמצאים בעלייה מתמדת, וכרגע מספרם עומד על 45-40 אלף נוסעים ביממה.

עשרות חברות תעופה זרות כבר חזרו לפעול בישראל או שהןצפויות לחזור לפעול בארץ, בהן וויז אייר, איזיג'ט,אייר פראנס, יונייטד, פליי דובאי ואתיחאד, שטסו לאורך כל תקופת המלחמה;לופטהנזה, אוסטריאן ועוד.

אין צפי לביטולים. נוסעים בנתב"ג (ארכיון),צילום: משה שי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר