אחד המדענים הבכירים של גוגל תקף את יונייטד איירליינס בעקבות מה שתיאר כ"בשר מסתורי מודפס בתלת־ממד" שהוגש לו לאחרונה בטיסה במחלקה ראשונה.
"היי יונייטד, זו בדיחה?" כתב פיימן מילנפאר בפוסט ברשת X. "טסתי יותר מחמש שעות במחלקה ראשונה, וזו קערת העצב שאתם מגישים לי לארוחת ערב. בין הבשר המסתורי שמרגיש כמו הדפסת תלת־ממד, קוביות הגבינה בסגנון קפיטריה והעגבנייה השלמה שאני צריך מסור חשמלי כדי לחתוך, זה פשוט לא ייאמן".
לאור החשיפה של מילנפאר, שלו יותר מ-101 אלף עוקבים ב-X, הפוסט הפך במהירות לוויראלי, ויונייטד מיהרה להגיב: "אנחנו מצטערים שהארוחה לא עמדה בציפיות שלך, פיימן. זו לא החוויה שאנחנו רוצים עבורך". עם זאת, תגובת יונייטד לא כללה הבטחה ממשית לשיפור בתחום ההסעדה, שנחשב זה זמן לאחת מנקודות התורפה של החברה.
בסוף השנה שעברה יונייטד אמנם עדכנה את כלי ההגשה והסכו"ם, אך חברת התעופה, שמושבה בשיקגו, טרם טיפלה באחת התלונות הנפוצות ביותר בקרב נוסעיה הקבועים: האוכל פשוט לא טוב.
תגובות לפוסט לא איחרו להגיע. גולש אחד כתב בציניות: “בשביל יונייטד זה נראה כמו ארוחת מישלן”, בהתייחס למוניטין הירוד של החברה בתחום האוכל. גולש אחר הוסיף: “זו יונייטד, למה ציפית?”. אחרים מיהרו להשוות בין ההיצע הדל של יונייטד לבין חברות מתחרות, כמו אייר פראנס, טורקיש איירליינס ואפילו דלתא, שזכו לשבחים מצד מגיבים רבים.
מאחר שגוגל היא אחת מלקוחות התאגיד הגדולים של יונייטד, ייתכן שהאירוע ייתן לחברה סיבה להשקיע מעט יותר, ואולי גם קצת אהבה, בהסעדה בטיסות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו