סאגת עתידו של ליאו מסי העסיקה את ברצלונה ועולם הכדורגל כולו בקיץ האחרון, כשהפנומן הארגנטיני דרש לעזוב את המועדון בו שיחק כל חייו אך לבסוף התרצה והחליט להישאר לעונה נוספת בקטלוניה.
כעת, על פי דיווח של חוסה אנטוניו פונסטי, עיתונאי מרדיו "קאדנה סר”, נראה כי מסי מתכוון להאריך את חוזהו בברצלונה שמסתיים בקיץ הקרוב בשנתיים נוספות, עד לסוף עונת 2022/23.
"אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי, מסי לא יעזוב את ברצלונה בקיץ הקרוב", אמר פונסטי. "אני מבין שהתוכנית שלו היא להישאר עד 2023 ואחר כך לעבור לאינטר מיאמי של בקהאם". העיתונאי הסביר שהשיקולים של הפרעוש קשורים למוסדות החינוך בהם ילמדו ילדיו בארצות הברית.
בנושא אחר, בשורות רעות לברצלונה. הקשר פיליפה קוטיניו ייאלץ לעבור ניתוח אחרי שנפצע אתמול (שלישי) ב-1:1 מול אייבר. הברזילאי אובחן היום עם קרע חלקי במיניסקוס וייעדר במשך כארבעה חודשים, על פי דיווחים שונים בספרד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
