"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי 15 דקות: נורבגיה עצרה את האימון - מחשש לריגול

לפני רבע הגמר מול אנגליה המאמן והצוות המקצועי עצרו את האימון, והמשיכו אותו מאחורי דלתיים סגורות ווילונות שהסתירו את כר הדשא • כל השחקנים התייצבו למרות הווירוס שתקף את הסגל: "זה היה קצת מוגזם"

, עודכן
0השמעה
ארלינג האלנד באימון , AP
ארלינג האלנד באימון. צילום: AP

נבחרת נורבגיה לא השאירה מקום לספקות: לקראת משחק רבע גמר המונדיאל מול אנגליה, הצוות המקצועי של סטולה סולבאקן נקט אמצעי זהירות חריגים כדי למנוע אפשרות של הצצות או איסוף מידע מצד התקשורת האנגלית.

נורבגיה קיימה אתמול (רביעי) את האימון הראשון שלה באצטדיון של אינטר מיאמי בפורט לודרדייל, לקראת המפגש המסקרן מול שלושת האריות בשבת. בתחילת האימון הותרה כניסת כלי התקשורת המאושרים ל-15 הדקות הראשונות בלבד, שכללו חימום ותרגילי מסירות קצרים.

שחקני נבחרת נורבגיה חוגגים, צילום: herrelandslaget

לאחר מכן נסגרו שערי המתחם והמשך האימון נערך מאחורי דלתיים סגורות, כאשר בנורבגיה עבדו על ההכנות הטקטיות לקראת אנגליה של תומאס טוכל. בניסיון למנוע כל אפשרות לריגול, הנורבגים הלכו צעד נוסף קדימה: המעבר מחדר התקשורת לכיוון המגרש נחסם באמצעות רשת שחורה גדולה, וגם החלונות בחדר שבו נערכה מסיבת העיתונאים של המאמן וקפטן הקבוצה מרטין אודגור כוסו בווילונות כהים כדי למנוע אפשרות צפייה באימון.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

כל השחקנים התייצבו

למרות הדיווחים על מחלה בתוך המחנה, בנורבגיה הבהירו כי כל 26 השחקנים כשירים והתאמנו באופן מלא. אודגור עצמו התייחס למצב ואמר כי השינויים במזג האוויר, המעברים בין חום למיזוג והנסיעות עלולים לגרום לתחושות לא טובות, אך מדובר בעניין מינורי.

"אני חושב שכשמשנים טמפרטורות ונכנסים ויוצאים ממיזוג זה דבר נורמלי", אמר קשר ארסנל. "זה לא משהו רציני, היו כמה אנשים שהרגישו קצת לא טוב אבל הכול אמור להיות בסדר לקראת שבת".

סטולה סולבאקן עם שחקני נבחרת נורבגיה, צילום: רויטרס

גם סולבאקן ניסה להרגיע את הרוחות והבהיר כי הדיווחים על מחלה במחנה היו מוגזמים: "אני חושב שהמחלה היא שמועה. אודגור לא חולה, זה הדוד שלו שהוא חלק מצוות הפיזיותרפיה. הכול בסדר, כל השחקנים מוכנים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המאמן הוסיף: "היו אולי מקרה או שניים בצוות, אבל כרגע כולם מוכנים. זה קיבל הרבה יותר תשומת לב ממה שמגיע לזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר