"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי ההדחה מהמונדיאל: כריסטיאנו רונאלדו חשף את עתידו

בסיום ההפסד 1:0 לספרד והפרידה מהטורניר בשלב שמינית הגמר, החלוץ בן ה-41 סיפר כי עדיין לא החליט האם לפרוש מהנבחרת הלאומית: "אני לא מקבל החלטות כשאני נסער, זכייה ביורו שווה לזכייה במונדיאל"

, עודכן
0השמעה
כריסטיאנו רונאלדו בוכה , רויטרס
כריסטיאנו רונאלדו בוכה. צילום: רויטרס

הסיפור של נבחרת פורטוגל במונדיאל 2026 הגיע לסיומו הלילה (בין שני לשלישי), עם ההפסד הדרמטי 1:0 לספרד משער של מיקל מרינו בתוספת הזמן. הסיפור הגדול יותר הוא זה של כריסטיאנו רונאלדו, שאישר כי שיחק את משחקו האחרון במונדיאל.

כשהגיע למיקס זון, רונאלדו שב להיות רונאלדו: "מחר אקום בדיוק כפי שקמתי היום - עם מצפון נקי. שיחקתי 23 שנים בנבחרת וזכיתי איתה בשלושה תארים. לפני כריסטיאנו, פורטוגל לא זכתה בשום דבר. הזכייה ביורו הייתה החשובה ביותר. מבחינתי, הזכייה ב-2016 שוות ערך לזכייה במונדיאל, בכנות".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

כשנשאל האם מדובר גם במשחק האחרון שלו במדי פורטוגל, שם הפך לשחקן הגדול ביותר בתולדות כדורגל הנבחרות עם 146 שערים ב-233 הופעות, אמר: "אני לא מקבל החלטות כשאני נסער, כרגע זה פחות חשוב אם אמשיך או לא. אקבל את ההחלטה עם משפחתי בראש נקי".

כריסטיאנו רונאלדו מאוכזב, צילום: Reuters

מי שעזב באופן רשמי את הסלסאו הוא המאמן רוברטו מרטינס, שאישר כי זה היה משחקו האחרון בתפקיד. מי שעשוי להחליפו לפי הדיווחים בפורטוגל הוא חורחה ז'סוס הוותיק, שזכה עם הנבחרת ביורו 2016, אבל גם הפך ליריב של רונאלדו לאחר שזה ספסל אותו במהלך מונדיאל 2022.

"אהבתי מאוד לעבוד עם המאמן רוברטו" אמר כריסטיאנו, "הוא אדם נפלא ומאמן מצוין. הוא זכה בתואר עם פורטוגל, ולעולם לא אשכח את זה. אני אסיר תודה על כל מה שהוא נתן לפורטוגל. חורחה ז'סוס? זה לא הזמן לדבר על מי שיגיע, וזה גם לא מתפקידי לעשות זאת. מי שאחראי לבחור את המאמן הוא זה שיקבל את ההחלטה", סיכם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רוברטו מרטינס וכריסטיאנו רונאלדו, צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר