"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אימן את חיים רביבו: המאמן ברח מלבנון - ומת בשדה התעופה

הטורקי אנגין פיראט לקה בליבו ומת בגיל 55 • הוא הדריך את כוכב העבר הישראלי בפנרבחצ'ה, ולאחרונה מונה למאמן אצל שכנתנו מצפון אולם עזב אחרי משחק אחד בעקבות המלחמה • אימן גם את שחקן מכבי תל אביב ועבד בנבחרת איראן

,עודכן
0השמעה
אנגין פיראט. צילום: אינסטגרם

מאמן הכדורגל הטורקי אנגין פיראט מת היום (שני) כתוצאה מהתקף לב פתאומי. התקרית התרחשה בשדה התעופה באדנה שבטורקיה, לשם הגיע בטיסה מביירות, אחרי שסיים את עבודתו בקבוצה הלבנונית אל נג'מה. בעבר אימן את נבחרות מולדובה וקניה והיה עוזר בנבחרת איראן.

פיראט, בן 55 במותו, התחיל את קריירת האימון כעוזר בקבוצות סמסונספור ואנטליספור, לפני שהצטרף לצוות של ורנר לורנט באיינטרכט פרנקפורט. בשנת 2002 הוא עבר יחד עם הגרמני לפנרבחצ'ה ושם הדריך אתחיים רביבו. הוא המשיך בתפקיד עוזר המאמן בקבוצות נוספות.

בשנת 2008 הצטרף לצוות של עלי דאי בנבחרת איראן. מספר חודשים לאחר מכן השתדרג לעמדת המאמן הראשי ורשם תקופות יפות בליגה האיראנית בקבוצות ספהאן וסאיפה. בהמשך מונה למנהל מקצועי בטורקיה ובדרום קוריאה, עד שחזר לקווים ואימן את נבחרת מולדובה עם חלוץ מכבי תל אביב יון ניקולאסקו.

אנגין פיראט וסטניסלב צ'רצ'סוב,צילום: אינסטגרם

פיראט עזב את מולדובה אחרי כשנה ומונה למאמן נבחרת קניה, אותה אימן במשך כשלוש שנים. לפני חודש בלבד הוא מונה למאמן אל נג'מה מצמרת הליגה הלבנונית, אולם הספיק לאמן אותה במשחק אחד בלבד. זה קרה ב-21 בפברואר, שבוע לפני פרוץ המלחמה, והוא ניצח 0:4 את אל אבאסיה.

פיראט עזב את לבנון בעקבות המלחמה וביטול המשחקים במדינה, הוא טס מביירות לטורקיה ועם נחיתתו בשדה התעופה לקה בליבו. הקבוצה שלו פרסמה הודעת אבל ושלחה תנחומים לבני משפחתו: "במהלך תקופתו במועדון נודע במחויבותו ובאתיקה המקצועית והותיר רושם טוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הנזק באולם ספורט במרכז הארץ לאחר הירי מאיראן // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר